Lenka Fedorová Rôzne

5 TOP tém uplynulého týždňa: Košičanov najviac zaujal miestny prameň i trhy v meste

Ďalší týždeň je za nami a vy ani neviete ako zbehol? Ak ste ste nestihli zaregistrovať dianie v Košiciach, pozrite si náš prehľad najčítanejších článkov.

Ilustračný obrázok k článku 5 TOP tém uplynulého týždňa: Košičanov najviac zaujal miestny prameň i trhy v meste
Zdroj: Dnes24.sk

Prameň Gajdovka

Košičania chodievajú k prameňu Gajdovka alebo ako ho nazývajú aj „Vajcovka“ osviežiť sa a napiť sa zdravej vody. Prameň však dlhé roky nepatril medzi pitné, a tak sa názory na neho menili. Regionálny úrad verejného zdravotníctva však upozornil aj na ďalšie rizika. Viac v článku.

Drogy na trhovisku

Polícia zaevidovala v poslednom čase množstvo prípadov súvisiacich s drogami. Z drogovej trestnej činnosti obvinila aj 36-ročného Daniela z Košíc. Ten mal pri sebe toľko množstva drogy, že by z nej bolo možné urobiť takmer 200 jednorazo­vých dávok.

Trhy na Dominikánskom námestí

V krásny slnečný deň sme sa vybrali na Dominikánske námestie, ktoré je známe tým, že sa na ňom nachádzajú trhy, na ktorom kúpite všakovaké dobroty. Medzi stánkami sme našli aj také, ktoré pútali pozornosť o čosi viac ako ostatné. Spoznali sme najsladší i najfarebnejší stánok!

5 TOP dedín pri Košiciach

Aj keď sme tento článok vydali dávnejšie, opäť sa vám dostal do sŕdc a stal sa tak štvrtým najčítanejším článkom uplynulého týždňa. V okolí Košíc sa nachádza množstvo dedín, ktoré v sebe ukrývajú zaujímavosť či raritu. Bola by škoda o nich nevedieť!

Pervitín neďaleko centra

Košickí policajti riešili ďalší prípad týkajúci sa drog. Podľa polície vydal 32-ročný Martin z Košíc po policajnej kontrole mužom zákona metamfetamín, z ktorého by bolo možné vyrobiť až 555 bežných jednorazových dávok drogy. Čo Martinovi hrozí čítajte ďalej v článku.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM