Tlačové správy

AAA AUTO rozširuje svoje pôsobenie. Spoločnosť otvorila prvú pobočku v Maďarsku

AAA AUTO Group uviedlo do plnej prevádzky svoju staronovú pobočku v maďarskom Fóte, ktorá bude slúžiť obyvateľom Budapešti a priľahlého regiónu.

Ilustračný obrázok k článku AAA AUTO rozširuje svoje pôsobenie. Spoločnosť otvorila prvú pobočku v Maďarsku
Zdroj: Dnes24.sk

Autocentrum AAA AUTO má celkovú plochu 25 000 m2 a o zákazníkov sa tu stará 40 zamestnancov. Spoločnosť sa chystá otvoriť v blízkej dobe v Maďarsku aj ďalšie pobočky, prvými by mali byť autocentrá v Györi a Kecskeméte, pre ktoré teraz hľadá vhodné priestory.

Oficiálneho otvorenia plnej prevádzky pobočky sa okrem generálnej riaditeľky AAA AUTO Karolíny Topolovej zúčastnil aj starosta Fótu Sándor Bartos a ďalší významní hostia zo sféry verejného života a z radov partnerských českých a maďarských firiem.

„Otvorenie novej pobočky pre Budapešť vo Fóte je jasným potvrdením nášho návratu na maďarský trh,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová. „Už pred oficiálnym začatím predaja sme boli zahltení množstvom zákazníkov, ktorí mali záujem zakúpiť si u nás automobil. Záujem bol vyšší, než sme očakávali. Vďaka tomuto dopytu sme teraz na dobrej ceste k splneniu nášho cieľa ponúkať na našej pobočke 1 000 vozidiel počas prvého roka.“

„Sme veľmi radi, že si AAA AUTO pre svoju pobočku vybralo práve Fót,“ uviedol starosta Fótu Sándor Bartos. „Automobilový priemysel je pre našu oblasť veľmi zaujímavý, aj vďaka blízkosti Hungaroringu. Vďaka excelentnej infraštruktúre a dopravnej dostupnosti sme schopní poskytovať služby celému budapeštianskemu regiónu.“

AAA AUTO sa chce od konkurencie odlišovať ponukou „mladších“ vozidiel s nižším počtom najazdených kilometrov. Bude tiež poskytovať služby šité na mieru maďarským motoristom, ako napríklad výkup áut za hotovosť, mobilný výkup v mieste určenom zákazníkom, rovnako ako ponuku produktov pre financovanie nákupu vozidla na splátky od najväčších splátkových spoločností na trhu, ako i spektrum poisťovacích produktov tretích strán.

„AAA AUTO hľadá na všetkých trhoch, kde pôsobí, najzaujímavejšie modely a kategórie vozidiel, a vo všetkých segmentoch chce byť lídrom,“ dodala Topolová, pričom spomenula zameranie spoločnosti na budúci obchod s ojazdenými elektromobilmi. AAA AUTO chce byť jednotkou v oblasti predaja ojazdených elektromobilov v stredoeurópskom regióne a momentálne preto testuje inovatívny luxusný elektromobil amerického výrobcu Tesla Model S. „Najnovšie údaje hovoria, že len v Nemecku je už v prevádzke vyše 100 000 elektro­mobilov, čo by mohlo indikovať, aký vývoj môžeme v najbližších rokoch očakávať v Českej republike a v Maďarsku,“ uzavrela Topolová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM