Alexandra Kolínská Tlačové správy

Absolútna novinka: Obľúbená Máša a Medveď sa chystajú na košický ľad!

Obľúbená nezbednica a jej medvedí kamarát sú tu! Košická agentúra Comunique prichádza s unikátnou rodinnou ľadovou šou vytvorenou na motívy svetoznámej ruskej animovanej rozprávky Máša a Medveď. Pozrite sa, v čom všetkom je toto predstavenie výnimočné!

Ilustračný obrázok k článku Absolútna novinka: Obľúbená Máša a Medveď sa chystajú na košický ľad!
Zdroj: Dnes24.sk

Príbehy o malej roztopašnej Máši a dobrosrdečnom bývalom artistovi Medveďovi sú vysielané vo viac ako 20 krajinách sveta a získali si milióny fanúšikov nielen v radoch detských divákov. Tvorcovi rozprávky Olegovi Kuzukovovi sa podarilo vhodne skombinovať zábavné zápletky so špičkovou animáciou, vďaka čomu sa Máša a Medveď stali fenoménom, ktorý spája deti a ich rodičov po celom svete. Do dnešného dňa vyšlo v ruštine celkovo 48 epizód.

Vďaka spoločnosti Comunique, ktorá prišla s týmto nápadom, a produkčnému tímu okolo režisérky Valérie Schulczovej a scenáristu Romana Olekšáka, ožíva táto moderná rozprávka aj vo forme rodinnej šou na ľade. Českú časť autorského tímu reprezentuje napríklad hudobný skladateľ Ondřej Soukup a textára Gabriela Osvaldová. Do deja príbehu vtiahnu divákov originálne animácie z rozprávky, postavám prepožičajú svoje hlasy známe tváre z kruhov umelcov a celý program bude doplnený o rytmické pesničky v podaní obľúbených slovenských a českých interpretov.

„Sme veľmi radi, že môžeme v slovenskej produkcii priniesť Mášu a Medveďa tak, ako ich vo svete ešte nikto nevidel. Veríme, že pod taktovkou skúsenej a zohranej dvojice Valéria Schulczová a Roman Olekšák pripravíme všetkým divákom nezabudnuteľný zážitok,“ dodal pre médiá Michal Vernarský, PR manažér spoločnosti Comunique

Lístky na jedinečnú rodinnú šou Máša a medveď na ľade sú už v obehu. Sú dostupné v sieti predpredaj.sk, zakúpiť si ich môžete na predstavenia do Košíc, alebo aj do Slovnaft arény – Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave.

Viac informácií o ľadovej šou ako aj exkluzívny pohľad do zákulisia príprav získate na www.masamedved.sk a na facebookovej stránke spoločnosti Comunique.

Pre veľký záujem ďalšie predstavenie v Košiciach

V priebehu piatich týždňov od spustenia predaja bolo predaných viac ako 8 500 lístkov a záujem sa nezmenšuje. Spoločnosť Comunique sa preto rozhodla pridať v Košiciach ďalšie predstavenie a v metropole východu sa teda odohrajú, rovnako ako v Bratislave, dve predstavenia v jeden deň.

(PR) – Informácie poskytol PR manažér spoločnosti Comunique Michal Vernarský.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM