Lenka Fedorová Kultúra

Nový týždeň pred nami: Akcie, ktoré v Košiciach nemôžete zmeškať

Zdá sa, že posledné letné dni sú za nami a pestrá jeseň pred nami. O tom, že kultúra v Košiciach žije aj na jeseň svedčí aj náš výber zaujímavých akcií na tento týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň pred nami: Akcie, ktoré v Košiciach nemôžete zmeškať
Foto: Rastislav Búgel

DEŇ DOBROVOĽNÍCTVA NA TERASE

20. septembra 2016 o 9:00 – 13:00, Košice – Terasa

Prispieť k dobrej veci a skrášliť Terasu v rámci „Týždňa dobrovoľníctva v Košiciach“ môže každý. Mestská časť Košice – Západ sa rozhodla zapojiť do tejto akcie sadbovými úpravami na Luníku II., čistením Borovicového hája nad Popradskou ulicou, besedou o psoch pre seniorov v Dennom centre Laborecká, čistením rigolov v lokalite Luník II a pod.

POZOROVANIE VEČERNEJ OBLOHY

21. septembra 2016 od 18:30 – 21:00, Hvezdáreň a planetárium, Popradská 86

Dospelí či deti, každého z nás fascinuje nočná obloha. Možnosť pozorovať ju ponúka aj košická hvezdáreň a planetárium. Na pozorovanie je však potrebné objednať sa.

Zdroj: TASR

HC KOŠICE – HK ORANGE 20

20. septembra 2016 o 17:30, Steel Aréna

Oceliari z HC Košice pozývajú už 20. septembra 2016 na zápas proti HK Orange 20. Príďte tak podporiť domáci tím a užiť si pravú hokejovú atmosféru.

TRH V TABAČKE

24. septembra 2016 o 10:00, Tabačka Kulturfabrik

Trhy si našli medzi Košičanmi veľkú obľubu. Cieľom trhu v Tabačke je predstaviť zákazníkom úsilie a šikovnosť lokálnych farmárov, remeselníkov a malých predajcov. Dôraz sa kladie na prírodné suroviny, lokálne zdroje a poctivú remeselnú prácu.

MIRO ŽBIRKA – ROAD TO ABBEY ROAD

22. septembra 2016 o 19:00 hodine, Steel Aréna

Na turné vyráža Miro Žbirka, ktorý prinesie na Slovensko atmosféru Abbey Road s hitmi z nového albumu a nezabudnuteľných The Beatles. Na koncertnom turné odohrá najznámejšie hity z nového albumu MIRO a taktiež aj najväčšie hity skupiny The Beatles. Veľkolepé turné Mira Žbirku v Košiciach Road to Abbey Road bude neopakovateľným zážitkom, kde nebudú chýbať hostia ako Marika Gombitová, Pete Brown, Blair Cunningham a iný.

Foto: Ilustračné

Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM