Lukáš Zavacký Kultúra

Akcie na prelome mesiacov v Košiciach: Množstvo lákadiel ako na podnose!

Už nemusíte vyhľadávať najlepšie akcie v Košiciach po internete. My vám ich dávame do pozornosti v našom prehľade. Výber je rozmanitý.

Ilustračný obrázok k článku Akcie na prelome mesiacov v Košiciach: Množstvo lákadiel ako na podnose!
Zdroj: TASR

THE BEATLES: EIGHT DAYS A WEEK – THE TOURING YEARS

27. a 28. septembra 2016 o 15:50, Cinemax

Dokumentárny film so zábermi z koncertovania jednej z najvýznmnejších kapiel v histórii. Najslávnejšiu etapu života The Beatles zrežíroval Ron Howard.

MAI DAY 2016

27. septembra 2016 o 16:00, Jedlíková 5

V Košiciach to bude onedlho poriadne žiť. Na festivale vystúpia známe mená – Kontrafakt či Smola a Hrušky. Vysokoškoláci majú dokonca zvýhodnenie.

ŠTUDENTSKÝ DISCO UTOROK

27. septembra 2016 o 22:00, Jazz Club

Nový semester možno osláviť napríklad 27. septembra na študentskej akcii s výhodnením vstupným na ISIC. Hudbu namixuje známy DJ Roland Kadela.

VÄZEŇ SIBÍRSKEHO GULAGU

28. septembra 2016 o 19:30, Pyramída

Príbeh trestanca zo sovietskeho gulagu, Levka Dohoviča, podporený muzikou Ukrajinského národného zboru Karpaty. Je to jeden zo štyroch programov projektu Prima Musica Pyramida.

ZDENĚK VŘEŠŤÁL & ROMAN DRAGOUN

29. septembra 2016 o 19:00, Divadlo Thália

Višegrádske dni 2016, ktoré už odštartovali výstavou Helmut Bistika, ponúkajú reprezentatívnu vzorku divadla, hudby a výtvarníctva z troch krajín. Najbližšie sa z Česka predstaví Zdeněk Vřešťál & Roman Dragoun.

BIELA NOC

1. októbra 2016, Košice

Už len pár dní zostáva do Bielej noci. Pozvanie prijali špičkoví domáci i svetoví umelci. Nočný život v metropole východu tak naberie nový rozmer.

MUSIC CULTURE DISCO

1. októbra 2016 o 22:00, Jazz Club

Sobotňajšia párty v Jazz Clube nenechá nikoho chladným. Treba len zavítať na akciu s názvom Music Culture Disco. O všetko sa postará DJ Spotty.

HC KOŠICE – MHC MOUNTFIELD MARTIN

2. októbra 2016 o 17:00, Steel Aréna

Košickí hokejisti sa momentálne nachádzajú na 1. mieste v tabuľke Tipsport ligy. Najbližšie sa predstavia vonku proti Nitre, následne privítajú doma Martin.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM