Lukáš Zavacký Kultúra

Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program vyšitý pre Košičanov

Už viete, kde budete tráviť svoj čas po škole či práci? Ak nie, v Košiciach je pre vás pripravených aj v posledný aprílový týždeň kopec rôznorodých akcií. Prinášame vám prehľad tých najzaujímavejších.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program vyšitý pre Košičanov
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

ANTONIO SÁNCHEZ & MIGRATION

26. apríla 2016 o 19:30, Kulturpark

Koncert päťnásobného víťaza Grammy Awards, autora hudby k oscarovému filmu Birdman a skvelého bubeníka Antonia Sáncheza. Do Košíc zavíta so svojím projektom Antonio Sánchez and Migration.

PRÁVNIKO MEDIKOVICA SEMESTER CLOSING PARTY

26. apríla 2016 o 21:00, Retro cult club

Párty v Retro cult clube, ktorá je venovaná hlavne študentom práva a medicíny z Košíc, ale prísť môže každý. O hudbu sa postará DJ Milan Knapik.

KB KOŠICE – BK INTER BRATISLAVA

27. apríla 2016 o 18:00, Angels Aréna

Košickí basketbalisti neuspeli v semifinále s Prievidzou. Preto tentoraz bojujú aspoň o tretiu priečku v lige. Úvodný zápas im s Bratislavčanmi nevyšiel, keď prehrali 79:90. Na domácom ihrisku nemôžu zaváhať, ináč sa so sezónou rozlúčia a skončia len na nevýraznom štvrtom mieste.

MÓRIC BEŇOVSKÝ

27. apríla 2016 o 19:00, Štátne divadlo

Štátne divadlo v Košiciach ponúkne v stredu predstavenie o známom cestovateľovi, dobrodruhovi, spisovateľovi a vojakovi, Móricovi Beňovskom. Ide o pôvodný slovenský muzikál.

ZVONÁR U MATKY BOŽEJ

28. apríla 2016 o 19:00, Štátne divadlo

Spletitý príbeh hlavnej predstaviteľky cigánky Esmeraldy a zvonára Quasimoda, kňaza Frolla či veliteľa vojakov Phoebusa. Na motívy spoločenského a mravného úpadku, tyranie a intríg vrstiev Paríža.

CIRKUS ALEX

od 29. apríla 2016 o 17:30, lúka oproti Blšáku

Ojedinelá drezúra dvoch indických slonov, vzdušná akrobacia z Talianska, žonglérska šou, klaun z Poľska, komické vystúpenie Slinky, tanec s kruhmi hula hop, drezúra koní, odvážny loping a mnoho ďalších prekvapení!

EAST PRO FIGHT 7

29. apríla 2016 o 18:00, Angels Aréna

Šou známa najmä pre obyvateľov východu Slovenska, kde môžete očakávať súboje tých najlepších bojovníkov MMA z celej Európy. Diváci zažijú aj sprievodný program a výbornú svetelnú – zvukovú šou.

BEN CRISTOVAO

29. apríla 2016 o 21:00, Noise Arena

Vystúpenie finalistu 1. série československej Superstar. Do povedomia sa však dostal aj vlastnou tvorbou, ktorou si podmanil nielen fanúšikov z Čiech, ale aj zo Slovenska. Návštevníci sa môžu tešiť na hity ako Úžasná, Telo, Sweet Chili či Bomby.

TVRĎÁK

30. apríla 2016 o 10:00, Hlavná ulica

V Košiciach, priamo v centre, sa uskutoční premiéra súťaže s názvom Tvrďák. Ide o prekážkový pretek, kde si ľudia otestujú svoju vytrvalosť, silu a trpezlivosť pri zdolávaní náročných prírodných a umelých prekážok.

VK KDS ŠPORT KOŠICE – SPARTAK UJS VKP KOMÁRNO

1. mája 2016 o 19:00, ŠH Hotelová akadémia

Podobne ako basketbalisti, tak aj volejbalisti Košíc majú šancu skončiť v slovenskej súťaži tretí. Proti Komárnu sa v prvom zápase predviedli v dobrom svetle, keď vyhrali 3:1. Ak 28. apríla zvíťazia opäť, 1. mája môžu získať bronz na vlastnej palubovke a pred vlastnými fanúšikmi.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM