Lenka Fedorová Rôzne

Anketa z Hlavnej: Ako zvládajú Košičania horúce letné počasie? FOTO

Teplota na teplomere neustále stúpa a najbližšie dni sa oteplí ešte viac. Hlavná ulica v Košiciach sa tak naplnila ľuďmi, ktorí si pravé letné počasie prišli vychutnať priamo do centra metropoly východu.

Ilustračný obrázok k článku Anketa z Hlavnej: Ako zvládajú Košičania horúce letné počasie? FOTO
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk

Tento týždeň udreli pravé letné horúčavy. Jedni sa tešia, iní sa obávajú ako vysoké teploty zvládnu. Jedno však majú spoločné a to nájsť príjemné miesto na osvieženie. Vybrali sme sa tak na košickú Hlavnú ulici a u miestnych zisťovali, ako zvládajú prvé poriadne horúce dni.

,,Milujem leto a horúce počasie si poriadne užívam. Leto by malo byť takéto a dúfam, že to počasie vydrží aj dlhšie. Dnes sa chystám na kúpalisko, takže tam sa trochu schladím a potom plánujem prísť pozrieť na karičku, ktorá sa tu bude tancovať" teší sa z letného počasia študentka Janka.

Čítajte tiež: Výstraha pre Košice a okolie: Hodiny, ktoré budú pre mnohých peklom!

Pani Anežka sa radšej pred slnkom skryje do chládku, pri fontáne si tak našla lavičku v tieni. „Ja mám rada teplo, ale radšej posedím takto v chládku, nie na priamom slnku. Tu pri fontáne nás trochu osvieži voda a pri príjemnej hudbe si môžem kľudne posedieť. Ja som už na dôchodku, s kamarátkami takto chodíme do mesta často, zvyčajne aspoň sa prejsť alebo na zmrzlinu,“ uviedla.

Nie každému sa horúce počasie páči a tak sa našli aj takí, ktorí by prijali o pár stupňov menej.„Som na materskej dovolenke a pre malého je toto počasie des. Byt vetráme v noci, aby sa trochu ochladil, počas dňa zaťahujeme žalúzie a viackrát sa sprchujeme. Na víkendy chodíme k rodičom do dediny, takže tam je v dome veľmi príjemne,“ prezradila nám Katarína, ktorá ako uviedla je na materskej dovolenke.

Čítajte tiež: Dnes bude v Košiciach peklo: Pavol (33) nameral z rána takúto teplotu! FOTO

A ako trávite tieto horúce dni vy? Sledujte, ako sa bude počasie vyvíjať aj najbližšie dni na našom webe a nedajte sa viac počasím prekvapiť.

Horúce počasie vytiahlo Košičanov na Hlavnú ulicu
1
Galéria
Košičania sa vybrali stráviť horúci deň na Hlavnú
4
Galéria
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM