Tlačové správy

BETON oslavuje a vy by ste mali byť na betón pri tom!

NEVHODNÉ MLADŠÍM AKO 18 ROKOV! Aj vy si predstavujete pohodové letné večery pri príjemnej hudbe a s pohárikom kvalitného letného drinku? Potom nesmiete chýbať na záhradných párty s voľným vstupom, ktoré si pre vás toto leto pripravil Becher Beton Bar. A nie sú to veru akékoľvek oslavy.

Ilustračný obrázok k článku BETON oslavuje a vy by ste mali byť na betón pri tom!
Zdroj: Media&Communication Consulting

Vedeli ste, že obľúbený drink BETON toto leto oslavuje 50 rokov? Pri tejto príležitosti sa rozhodol odmeniť svojich fanúšikov piatimi špeciálmi s netradičnými príchuťami, ktoré musíte na betón vyskúšať! Originálne recepty s Jablčnô, Herbert sirupy, The Lovely Food, The Padre Craft Brew a The C Café budú predstavené na letných garden parties. Okrem Becherovky na nich nebude chýbať ani dobrá hudba v podaní kapiel Puding pani Elvisovej a Walter Schnitzelsson v spojení s dídžejskými set­mi.

Zdroj: Media&Communication Consulting

Mladí slovenskí craftmani pripravili BETON špeciály, z ktorých si vyberie každý – pre poctivých pivárov je tu spojenie Betonu s pšeničným pivom, tí, ktorí majú radšej niečo sladké, ocenia kombinácie s ovocnými sirupmi a pre experimentátorov ponúka Becher´s Bar netradičnú kombináciu s kávou. Do toho v pozadí príjemná hudba a o program na augustové víkendy máte postarané. „BETON už 50 rokov spríjemňuje ľuďom letné večery a tento rok sme sa to pokúsili posunúť ešte ďalej a priniesť ľudom niečo špeciálne. Teší nás, že sa nám prostredníctvom týchto párty s voľným vstupom podarilo spojiť ľudí, ktorí robia veci s nadšením a vášňou – či už svoju hudbu alebo poctivé barmanské remeslo, a veríme, že rovnako príjemný pocit si odnesú aj všetci, ktorí sa záhradných párty zúčastnia,“ hovorí brand manažérka Becherovky Zuzka Benková.

Zdroj: Media&Communication Consulting

Letné garden parties so špeciálne navrhnutými drinkami si môžete vychutnať v týchto mestách:
• 4.8. 2017 Trnava, Kapitulská ul. – Dj Bobsan, kapela Puding Pani Elvisovej
• 19.8. 2017 Bratislava, Čitáreň u Červeného Raka – Dj Kodo, kapela Puding Pani Elvisovej
• 25.8. 2017 Žilina, Stanica Zárečie – Dj Yanko Král, kapela Walter Schnitzelson
• 26.8. 2017 Banská Bystrica, Záhrada CNK – Dj Koki, kapela Puding Pani Elvisovej
• 31.8. 2017 Košice, Katova Bašta – Dj Yanko Král, kapela Puding Pani Elvisovej

Bližšie informácie o eventoch môžu nájsť fanúšikovia na www.becherbetonsbar.sk.

Zdroj: Media&Communication Consulting
Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM