Lenka Fedorová Rôzne

Bude z toho letný hit? Východniarska kapela spieva o atmosfére letných festivaloch

Črtá sa nový letný hit? Mladá východniarska kapela prichádza s pohodovým songom, ktorý má odzrkadliť atmosféru letných festivalov. Posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Bude z toho letný hit? Východniarska kapela spieva o atmosfére letných festivaloch
Zdroj: YouTube.com

Nedávno sme vás informovali o hite, s ktorým prišla mladá východniarska kapela Kristián Dufinec & Iconito Za karpatským lesom. Tentokrát presedlali na inú nôtu v novom songu spievajú o atmosfére letných festivalov. Paradoxne, pri počúvaní tejto vybrnkávačky sa aj u skôr narodených môžu objaviť nostalgické spomienky na mladosť.

„Mladí ľudia na festivaloch hľadajú spontánnu zábavu. Najlepšie akcie vypálili, keď sa stali neočakávané udalosti s absurdnými dôsledkami. Pesnička vystihuje práve túto atmosféru letných festivalov. Presnejšie, to, čo sa zvykne odohrávať v neorganizovanej časti podujatia medzi stanmi či stánkami. Pretože tak to už chodí," uviedol frontman kapely Kristián Dufinec.

Letná brnkačka „Tak to už chodí“ sa objavila aj na odvážnom debutovom albume Človek a Klaun. Dramaturgicky je priradená k časti klaun, kde Iconito s patričným nadhľadom zaradilo poltucet skladieb o márnotratnosti ľudí na Slovensku.

Podľa vyjadrení kapely má táto skladba upriamovať pozornosť k posolstvu albumu. V spoločnosti vraj žije veľa klaunov a málo skutočných ľudí. Títo klauni sa dostali k rýchlo získanému bohatstvu a spoločenskému statusu a nikdy tak nemuseli riešiť reálne problémy obyčajných ľudí.

Foto: Ilustračné

Vypočujte si nový song východniarskej kapely a posúďte sami, či sa môže stať letným hitom.

Východniarska kapela prichádza s letným hitom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM