Webnoviny - Hokej

Český obranca Šeda do konca sezóny v HC Košice

V nedeľu popoludní sa vedeniu úradujúceho hokejového šampióna HC Košice podarilo dotiahnuť príchod novej akvizície Michala Šedu.

Dvadsaťsedemročný český obranca prichádza do Košíc z Pardubíc, odkiaľ prednedávnom zavítal na hosťovanie do konca sezóny aj brankár Ján Lašák. V aktuálnom ročníku odohral Šeda v drese českého extraligistu 10 duelov bez bodového zisku.

„Lašák tohto hráča dobre pozná, hrávali spoločne, aj od neho sme vedeli, že ide o kvalitného defenzívneho obrancu. Pri súčasnom počte bekov, ktorých máme, by nám mal určite pomôcť. Pardubice majú dostatok obrancov, sme radi, že nám vyšli v ústrety a dohodli sme sa na hosťovaní do konca sezóny,“ cituje generálneho manažéra HC Košice Juraja Bakoša východoslovenský denník Korzár. „Je to defenzívne ladený obranca. Jeho príchod sme dotiahli až tesne pred stretnutím s reprezentačnou dvadsiatkou, takže do Košíc príde až v pondelok,“ dodal Bakoš.

Košičania sa najbližšie predstavia v piatok 13. novembra na ľade Popradu, Šeda by už mal byť tímu pod taktovou Rostislava Čadu plne k dispozícii.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM