Tlačové správy

Chcete si rozjasniť život a navyše milujete pop-art? Skočte do Tchibo!

Pre všetkých milovníkov popartu pripravilo Tchibo sviežu novinku – limitovanú edíciu kávovaru Cafissimo Classic by James Rizzi.

Ilustračný obrázok k článku Chcete si rozjasniť život a navyše milujete pop-art? Skočte do Tchibo!
Zdroj: Media&Communication Consulting

Jasné a veselé farby – práve tie sú typické pre legendárneho pop-art umelca Jamesa Rizziho († 2011), ktorými ilustroval život svojho rodného New Yorku. S jeho rukopisom ste sa mohli stretnúť pri legendárnych Fila teniskách, Rizzi-vlakoch v Nemecku, lietadle Condor, no tiež jedinečnom dizajne nového VW Beetle v roku 1999.

Svet J. Rizziho bol jednoznačne veselý, pestrofarebný, plný malých pokladov, ktoré čakajú na svoje objavenie. V jeho maľbách môžete nájsť mrakodrapy, autá, ľudí, ale všetkých spája to isté – úsmev. Ak chcete, aby sa aj váš svet rozjasnil mnohofarebným šťastím hneď z rána, siahnite po limitovanej edícii Tchibo Cafissimo Classic v „newyorkovom“ dizajne Jamesa Rizziho. A čo je ešte lepšie? K sviežej novinke dostanete aj špeciálny cestovný hrnček v rovnakom dizajne, ktorý je jeho perfektným doplnkom!

Kávovar Cafissimo by James Rizzi v limitovanej edícii za 119 € prináša všetko pre dokonalý pôžitok z kávy a 200 ml cestovný hrnček, vhodný aj do umývačky riadu, zasa vďaka zdvojeným stenám z kvalitného porcelánu a silikónovému odnímateľnému viečku zabezpečí, že vaša káva zostane dlho teplá, a to aj na cestách. Vychutnať si svoju šálku kávy vo veselej atmosfére kdekoľvek a kedykoľvek tak nebolo nikdy jednoduchšie!

Foto: ©Art Licensing International GmbH

Chcete si rozjasniť život a navyše milujete pop-art? Skočte do Tchibo!
3
Galéria
Zdroj: Media&Communication Consulting
Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM