Alexandra Kolínská Krimi

Chlapček (†3) z osady spadol do Bodvy, boj o život prehral: Policajti sa pustili do vyšetrovania!

Pri nešťastnej udalosti vyhasol detský život. Podľa polície chlapcovi (†3) nedokázali pomôcť ani v košickej nemocnici a tak svoj boj prehral.

Ilustračný obrázok k článku Chlapček (†3) z osady spadol do Bodvy, boj o život prehral: Policajti sa pustili do vyšetrovania!
Zdroj: TASR

Ako sme vás informovali, leteckí záchranári museli zasahovať neďaleko Košíc, kde podľa hovorkyne záchranárov sa chlapček (3) topil v rieke. Viac sa dočítate v článku Topiaceho sa chlapčeka (3) ratovali aj leteckí záchranári: Je v kritickom stave!

Muži zákona začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. „Vo štvrtok 21.5.2015 okolo 09:15 hodine došlo za doposiaľ nezistených okolnosti v miestnej osade v obci Jasov (okres Košice-okolie), k pádu maloletého 3-ročného chlapca do miestneho potoka Bodva,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Po vytiahnutí z vody bol maloletý prevezený leteckou rýchlou lekárskou pomocou do nemocnice, kde napriek kardiopulmonálnej resuscitácií sa nepodarilo obnoviť vitálne funkcie a krátko po 12:00 hodine zomrel,“ povedal.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM