Lenka Fedorová Rôzne Správy

Čo Košičanov zaujalo najviac? Prehľad TOP článkov týždňa

Za nami je ďalší týždeň, počas ktorého sa toho v Košiciach opäť mnoho udialo. Nenechajte si nič ujsť a pozrite si naj články uplynulého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Čo Košičanov zaujalo najviac? Prehľad TOP článkov týždňa
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Preteky MTE Cupu

Po ôsmich rely spomenutého seriálu tu máme posledné. Súťažiť sa bude opäť v 9 rôznych kategóriách, a to v závislosti od objemu vozidla, pohonu, pohlavia či veku. Určite sa máme na čo tešiť. Bude sa bojovať o celkové víťazstvo. Viac v článku.

Jahodná sa premení na automobilový raj: Posledné preteky MTE Cupu!

Úspech košickej nemocnice

Najnovší rebríček slovenských nemocníc je vonku. Inštitút Ineko ich hodnotil podľa niekoľkých ukazovateľov. Porovnávanie sa realizovalo v 2 kategóriách (štátne univerzitné a fakultné nemocnice, všeobecné nemocnice). Ako dopadla košická nemocnica?

Košické nemocnice v celoslovenskom bodovaní: Pyšní môžeme byť na jednu

Famózny Košičan Koči

23-ročnému Martinovi Kočimu sa do juniorského šampionátu po ročnej prestávke rozhodne oplatilo vrátiť. Za pomoci navigátora Lukáša Kostku z Česka sa stal juniorským vicemajstrom sveta v rally JWRC 2016. Viac sa dočítate v článku.

Famózny Košičan Koči (23): Z majstrovstiev sveta v rally titul vicemajstra!

Odstávky elektriny v Košiciach

Východoslovenská distribučná neustále informuje o tom, kedy nepôjde prúd. V aktuálnom mesiaci sa táto situácia dotkne niektorých mestských častí (Západ, Šaca, Staré Mesto, Dargovských hrdinov, Barca, Sever, Juh a Nad jazerom). Podrobnosti čítajte v článku.

Pripravte sa na nepríjemnú situáciu vopred: Novembrové odstávky v Košiciach

Skupina Traky robí fanúšikom veľkú radosť

Sú vtipní, robia veselú hudbu a fanúšikovia ich milujú. V rozhovore prezradili ako vznikol názov kapely i originálne outfity. počiatku malo ísť iba o zábavu, avšak publikum si ich zamilovalo. Prečítajte si rozhovor s obľúbenou skupinou.

Kapelu Traky na východe milujú, FOTO: Ako vznikajú ich podarené outfity?

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM