Kultúra

Čo sa bude diať cez víkend v Košiciach? Výber najzaujímavejších akcií

Kam si skočiť počas tohto víkendu za oddychom v Košiciach? Možno vám pomôže náš výber. Zaradili sme do neho akcie, ktoré považujeme za najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa bude diať cez víkend v Košiciach? Výber najzaujímavejších akcií
Zdroj: Dnes24.sk

RETRO VÝSTAVA: MADE IN CZECHOSLOVAKIA

Do 27. júla 2017 o 09:00 – 21:00, Košice, OC Optima

Retro výstava sľubuje, že vás prenesie do doby, kedy boli magneťáky najviac trendy záležitosť a každý mal doma televízor, ktorý zrnil a v kuchyni ráno pripravenú zrnkovú kávu v sáčku. Stojí za to vidieť. Čo poviete?

60 ROKOV MOTORIZOVANEJ TURISTIKY V KOŠICIACH

Do 6. septembra 2017 o 09:00 – 17:00, Košice, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Výstava pripomínajúc históriu Automoto caravan camping clubu Telovýchovnej jednoty v Košiciach mapuje šesťdesiat rokov vývoja motorizovanej turistiky v metropole východného Slovenska. Potrvá do 6. septembra 2017.

OFFROAD

Do konca augusta 2017 o 15:00, ZOO – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

LETO V PARKU

Do 26. augusta 2017, Kasárne Kulturpark

Areál Kasární/Kulturparku bude aj tento rok počas celého leta žiť hudbou, divadlom, filmom, tancom a prinesie pestrú paletu kultúrnych žánrov. Festival Leto v parku poskytne zábavu, oddych a relax všetkým vekovým kategóriám a ponúkne Košičanom i návštevníkom metropoly východu príjemné a kultúrne spestrenie letných dní.

BEACH PLAZA TERASA

7. júla do 30. júla 2017, pred OC GALÉRIA SHOPPING

Ambiciózny projekt pod názvom „Beach Plaza Terasa“ nie je na najväčšom košickom sídlisku žiadnou novinkou. Úspešne ho odštartovali pred rokom a tešil sa vysokej návštevnosti divákov aj bežnej verejnosti ako skvelý spôsob trávenia voľného času.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM