Správy

Čo ukázala anketa o košickej ZOO? Návštevníkom chýba slon, žirafa aj hroch

V ankete ZOO Košice sa jej návštevníci vyjadrili, čo im chýba v tomto zariadení. Asi nikto nebude prekvapený, že to sú exotické druhy zvierat, ktoré by na jednej strane dokázali prilákať viac návštevníkov, no na strane druhej by ich chov poriadne zaťažil rozpočet.

Ilustračný obrázok k článku Čo ukázala anketa o košickej ZOO? Návštevníkom chýba slon, žirafa aj hroch
Zdroj: TASR

Vedenie košickej zoologickej záhrady zaujíma, čo si myslia ich návštevníci o kvalite služieb poskytovaných v ZOO. Rozhodli sa preto získať od ľudí spätnú väzbu, a to formou ankety, na ktorú odpovedalo 235 návštevníkov.

Podľa oficiálne stránky ZOO Košice z ankety vyplynulo, že väčšina ľudí navštívi ZOO z dôvodu záujmu o zvieratá a kvôli deťom, pričom pri rozhodovaní zohráva rozhodujúcu úlohu snaha oddýchnuť si a vyplniť aktívne voľný čas. O spokojnosti ľudí jasne hovoria aj čísla, keď vyše 89% z nich uviedlo, že návšteva v nich zanechala dobrý až veľmi dobrý dojem. Pričom väčšina návštevníkov tu chodí najmenej dvakrát do roka.

Ľudia sa taktiež vyjadrovali aj k rôznym zlepšeniam v ZOO, z čoho vyplynulo, že hosťom košickej zoologickej záhrady najviac chýbajú zvieratá ako slon, žirafa, či hroch. Stránka ZOO Košice ďalej uviedla, že celkovú spokojnosť so službami vyjadrilo 53 zúčastnených ako veľmi dobrú, 149 ako dobrú a zlepšenie očakáva 33 respondentov.

Foto: ilustračné

Zdroj: www.zookosice.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM