Tlačové správy

Dajte jeseni štýl

Jednoducho sa vydajte von a užívajte si prírodu! A čo sa Vám bude vždy hodiť - nová ležérna jesenná móda inšpirovaná vidiekom. Hrejivé dámske bundy, jemné kašmírové svetre a mäkučké doplnky Vás pre zlaté ročné obdobie perfektne vybavia.

Ilustračný obrázok k článku Dajte jeseni štýl
Zdroj: Dnes24.sk

Kolekciu „Dajte jeseni štýl“ nájdete v Tchibo obchodoch od 19. októbra 2015 a v e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 14.10.2015.

Parka
Kapucňa a oblasť ramien sú s hrejivým vsadeným dielom z umelej kožušiny. Odolný vrchný materiál a hrejivé vatovanie vám dodajú pocit pohodlia. Predbežná cena 69,95 €.

Sukňa
Vyrobená z jemnej elastickej zmesi bavlny a viskózy. Má rozparok a v predaji je v bordovej alebo modrej farbe. Predbežná cena 19,95 €.

Dutý šál
Vnútorná strana je s mäkučkým plyšom. Dá sa nosiť oboma stranami navrch. Predbežná cena 14,95 €.

**Pletená čiapka **
Je s odnímateľným brmbolcom. Predbežná cena 8,95 €.

Pletený pulóver s kašmírom
Pulóver je neobyčajne jemný. V predaji je až po veľkosť 52/54 a v krémovej, sivej s melírom alebo bordovej farbe. Predbežná cena 49,95 €.

Pánska parka
Odpudzuje vodu a nečistoty vďaka ekologickej impregnácii Ecorepel®. Kapucňa je vatovaná so šnúrkou na sťahovanie a brzdičkami a zvlášť odnímateľným golierom z umelej kožušiny. Parka je s rôznymi vreckami. Predbežná cena 69,95 €.

Kabát
Kabát je s dvomi bočnými vreckami. Predbežná cena 49,95 €.

Dajte jeseni štýl
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM