Správy

Ďalšie komplikácie kvôli oprave mosta na Hlinkovej: Odkedy a na ktorých úsekoch nás to čaká?

Rekonštrukčné práce na moste na Hlinkovej ešte viac skomplikujú dopravu. Kvôli búraniu ríms, odstraňovaniu poškodených nosníkov a ich novému osádzaniu bude doprava v úsekoch Dopravná-Košice-Ťahanovce a Medzi mostami-Košice-Džungľa úplne uzatvorená. Pozrite sa na ako dlho...

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie komplikácie kvôli oprave mosta na Hlinkovej: Odkedy a na ktorých úsekoch nás to čaká?
Foto: Michal Lendel / Zdroj: Dnes24.sk

V súvislosti s prebiehajúcimi prácami na odstránení havarijného stavu na moste na Hlinkovej a plánovanými prácami v časti mosta nad komunikáciou Severné nábrežie bude v termíne od 23.11.2013 od 9.00 hod. do 7.12.2013 úplne uzatvorená komunikácia v úseku Dopravná-Košice-Ťahanovce a Medzi mostami-Košice-Džungľa.

Mesto Košice a dodávateľ prác urobí maximum pre skrátenie termínu uzávery na nevyhnutné minimum, bude to však závisieť od bezproblémového priebehu prác a vývoja počasia. V čase uzávery bude v príslušnej časti mosta prebiehať búranie ríms, odstraňovanie poškodených nosníkov, osadenie nových nosníkov a betónovanie spojov nosníkov. Úplná uzávierka úseku bude mať dopad na MHD. Dopravný podnik mesta Košice počas výluky trolejbusov zabezpečí náhradnú dopravu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM