Alexandra Kolínská Správy

Ďalšie obmedzenia na cestách: Pozrite do ktorej sa cestári pustia tentokrát!

Cestári sa opäť púšťajú do práce. Ďalšiu z košických ciest čakajú úpravy, čo pre vodičov znamená obmedzenia. Prečítajte si, na čo sa treba pripraviť.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie obmedzenia na cestách: Pozrite do ktorej sa cestári pustia tentokrát!
Zdroj: TASR

Informovali sme vás, že na ceste I. triedy I/50 v úseku Košice, Sečovská cesta – Ďurďošík začali v týchto dňoch opravy za účelom zlepšenia bezpečnosti a skvalitnenia dopravy. Viac sa dočítate v článku Táto košická cesta ide na paškál: Čo všetko nás tu čaká a hlavne dokedy?

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) zrealizuje v Košiciach veľkoplošnú opravu vozovky na privádzači k diaľnici D1. V dňoch od pondelka 25. mája do 14. júna si to vyžiada čiastočné obmedzenie dopravy na tomto privádzači medzi križovatkami Ťahanovce a Krematórium v smere do Prešova.

Práce budú zahŕňať frézovanie asfaltových vrstiev a pokládku nových hutnených asfaltových zmesí. Na vozovke dôjde v ľavom jazdnom páse v dňoch od 25. mája do 3. júna k uzávere vnútorného jazdného pruhu a v dňoch od 4. júna do 14. júna k uzávere vonkajšieho jazdného pruhu. „Trasa obchádzky nie je potrebná, nakoľko premávka bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu. Národná diaľničná spoločnosť sa ospravedlňuje motoristom za znížený komfort,“ informovala NDS.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM