Alexandra Kolínská Krimi

Dávid (17) odišiel do obchodu a viac sa neozval: Hľadajú ho aj policajti

Muži zákona žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnom Dávidovi (17) z Košíc. Mladík odišiel medzi sviatkami z detského domova.

Ilustračný obrázok k článku Dávid (17) odišiel do obchodu a viac sa neozval: Hľadajú ho aj policajti
Zdroj: Dnes24.sk

Dávid Terpaj (17) má trvalý pobyt na Krosnianskej ulici v mestskej šasti Košice – Dargovských hrdinov. Prechodne bol umiestnený v Detskom domove Ždaňa okres Košice – okolie.

„Nezvestnosť menovaného nahlásila dňa 27. 12. 2014 vychovávateľka Detského domova v Ždani, pričom uviedla, že Dávid Terpaj odišiel dňa 27. 12. 2014 v čase o 11.00 hodine na nákup do potravín v obci Ždaňa. Do domova sa už nevrátil a od tej doby o sebe nepodal žiadnu správu. K nezvestnému boli vykonané previerky v nemocničných zariadeniach na miestach verejnosti prístupných a na miestach jeho pravdepodobne možného výskytu, avšak bez kladného výsledku. Vzhľadom na to, že doterajšie pátranie bolo neúspešné,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Hľadaný mladík má 17 rokov, je 170 cm vysoký, štíhlej postavy, má svetlohnedé krátke vlasy, sivé oči. Naposledy mal na sebe oblečené tmavošedé tepláky, šedú mikinu, tmavošedú vetrovku a botasky nezistenej farby a značky.

Akékoľvek informácie o nezvestných osobách oznámte na ktoromkoľvek útvare polície alebo telefonicky na známom telefónnom čísle 158.

Polícii sa zatiaľ nepodarilo vypátrať ani nezvestných Jazerčanov Janu Biskupovú (19) a Štefana Rennera (71). Informácie o pátraní po týchto dvoch nezvestných osobách nájdete TU.

Foto: ilustračné

Nevideli ste niekde Dávida (17)
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM