Michal Lendel Krimi

Desivá nehoda pri Košiciach: Opel vrazil do svahu, odrazil sa späť a nabúral do dacie!

Na košických cestách ďalšia vážna nehoda! Opel Corsa, za ktorého volantom sedel 33-ročný vodič z okresu Košice-okolie dostal šmyk a potom to prišlo.

Ilustračný obrázok k článku Desivá nehoda pri Košiciach: Opel vrazil do svahu, odrazil sa späť a nabúral do dacie!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nedeľu okolo pol siedmej ráno došlo na ceste tretej triedy medzi obcami Košice a Zdoba k dopravnej nehode. Vodič (33) viedol auto značky Opel Corsa a to aj napriek tomu, že podľa polície, nie je držiteľom vodičského preukazu. „V smere z Košíc na Zdobu, pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti, stavu a povahe vozovky a svojím schopnostiam na mokrom povrchu priameho úseku cesty dostal šmyk a nezvládol riadenie vozidla,“ informoval dnes krajský hovorca PZ Alexander Szabó.

So svojím oplom zišiel podľa polície vpravo mimo vozovku, kde narazil do svahu. Ten sa následne odrazil späť na vozovku, kde narazil do protiidúceho osobného auta značky Dacia Logan, ktoré viedol 52-ročný Košičan. „Pri nehode vodič Opla utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia do 14 dní. Vo vozidle sa však ťažko zranili jeho dvaja spolujazdci. Vodič Dacie utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia 14 dní,“ dodal Szabó. Na vozidlách vznikla celková škoda vo výške 2200 eur.

Podľa polície vodičovi opla po nehode namerali 2,29 promile alkoholu v dychu . U vodiča dacie požitie alkoholu nezistili.

Nehoda medzi Košicami a Zdobou
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM