Alexandra Kolínská Krimi

Divné zvuky na povale: Roba (31) vynášali policajti násilím!

Majiteľovi sa niečo nepozdávalo, tak si na pomoc zavolal mužov zákona. Na jeho povalu sa mu vkradol nezvaný hosť. Navyše nie a nie odísť. Policajti to vyriešili po svojom.

Ilustračný obrázok k článku Divné zvuky na povale: Roba (31) vynášali policajti násilím!
Zdroj: TASR

Košickí policajti v stredu o 04:30 hodine boli vyslaný na ulicu Na Hájiku v mestskej časti Košice-Ťahanovce, kde mali preveriť oznámenie o vniknutí na pozemok rodinného domu. „Majiteľ domu sa zobudil na nejaký šuchot niekde na povale domu. Privolaní policajti pri kontrole pozemku a rodinného domu našli na povale 31-ročného Košičana Róberta, ktorý tam vyliezol po rebríku,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Vyzvali ho aby miesto opustil a zišiel dole. „Muž sa však po odhalení začal správať agresívne a odmietol zliesť dole. Policajti voči nemu museli použiť donucovacie prostriedky aby ho spacifikovali a predviedli na príslušný útvar. Majiteľ po kontrole domu uviedol, že mu nič nechýba,“ dodáva Szabó. Muži zákona Košičana obvinil z prečinu porušovania domovej slobody, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie. Obvineného policajti umiestnili do cely policajného zaistenia a skutok vyšetrujú v takzvanom superrýchlom konaní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM