Lukáš Zavacký Rôzne

Dnes bude v Košiciach peklo: Pavol (33) nameral z rána takúto teplotu! FOTO

Pozreli ste sa ráno na teplomer a neverili ste vlastným očiam? Pri dnešných horúčavách je to možné. Náš čitateľ nám poslal fotografiu, ktorá vystihuje aktuálnu situáciu.

Ilustračný obrázok k článku Dnes bude v Košiciach peklo: Pavol (33) nameral z rána takúto teplotu! FOTO
Zdroj: TASR

V stredu sme vám priniesli článok o výstrahách meteorológov na 23. júna. A tie sa už začínajú napĺňať. Ľudia z metropoly východu sa boria s nepríjemnými teplotami.

„Je to humus. Nemôžem spať v tom teple. Podarí sa mi to o druhej či tretej a o šiestej som hore,“ povedal Košičan Pavol (33), autor fotografie v našej galérii. Na slnku nameral o 9:30 až 47 stupňov Celzia.

Spokojní nie sú ani ďalší obyvatelia nášho mesta. „Takéto horúčavy nemám veľmi rada, najmä ak musím cestovať v MHD, v ktorej je množstvo spotených ľudí. Často vám ani nedovolia otvoriť okno a preto mám pocit, že tam zomriem,“ vyjadrila sa Simona (23).

„Ráno je krásne, cítim sa ako v Chorvátsku, keď o siedmej vyjdem z bytu. To už len tá vôňa borovíc chýba. Ale o 11:00 nastane peklo, to už nebude príjemné,“ uviedol Michal (26) skôr s humorom.

Chcete sa s nami podeliť so súčasným stavom vonku? Vaše fotografie aj pocity môžete poslať ku nám do redakcie na kosice@global24.sk alebo na náš facebookový profil.

Foto: ilustračné

Na teplomeroch svietila v Košiciach neskutočná teplota
1
Galéria
Zdroj: Pavol Titurus
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM