Lenka Fedorová Správy

Dôležité INFO pre Furčanov: Zmena v doprave sa dotkne motoristov i chodcov

Obyvateľov Furče čaká zmena v doprave. Tá sa dotkne ako motoristov, tak aj chodcov. S akými obmedzeniami je potrebné rátať a odkedy?

Ilustračný obrázok k článku Dôležité INFO pre Furčanov: Zmena v doprave sa dotkne motoristov i chodcov
Zdroj: TASR

Spoločnosť METROSTAV a.s. začne od 2. novembra tohto roku s prácami na II. etape stavby „Oprava cestného mosta na Tr. arm. gen. L. Svobodu v Košiciach". V tejto súvislosti musia obyvatelia Sídliska Dargovských hrdinov počítať s obmedzením dopravy. Magistrát o tom informoval na svojom webe.

Podľa zverejnených informácií bude doprava presmerovaná na opačnú stranu hornej časti mosta, kde už boli stavebné práce zrealizované.

Automobilová doprava tak bude obmedzená v zmysle schváleného projektu dočasného dopravného značenia do dvoch jazdných pruhov.

Obmedzenia sa tentokrát dotknú aj peších, nakoľko priechod pre chodcov cez most nebude možný. Z dôvodu rekonštrukčných prác na druhom profile mosta bude chodník smerujúci k Pošte Košice 22 uzavretý. V rámci týchto prác majú byť na chodníku osadené zvodidlá a nový asfaltový povrch. Peší prechod bude presmerovaný cez parčík DH VIII a Obvodného oddelenia PZ .

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM