Lukáš Zavacký Krimi

Dominik (20) zišiel z cesty a narazil do stĺpa: Ušiel, no policajti ho chytili a má zrazu veľký problém!

Pri Košiciach došlo k dopravnej nehode. Podľa polície mladík, ktorý šoféroval auto, z miesta nehody ušiel. A mal na to pádny dôvod.

Ilustračný obrázok k článku Dominik (20) zišiel z cesty a narazil do stĺpa: Ušiel, no policajti ho chytili a má zrazu veľký problém!
Zdroj: TASR

Z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia podľa vlastných slov obvinila 20-ročného Dominika z okresu Košice-okolie.

„V obci Veľká Ida (okres Košice-okolie) viedol osobné motorové vozidlo zn. Nissan Almera. Na rovnom úseku cesty nezvládol riadenie, s vozidlom zišiel z cesty a narazil do stĺpu miestneho rozhlasu,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Alexander Szabó.

Mladík podľa mužov zákona z miesta nehody ušiel. Tí ho však nakoniec vypátrali. „Podrobili ho dychovej skúške na prítomnosť alkoholu v dychu. Namerali u neho 0,71 mg/l (1,48 promile),“ píše sa v policajnej správe.

A. Szabó zároveň povedal, že obvinený viedol auto aj napriek tomu, že mal od dopravného inšpektorátu udelený zákaz činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo a teraz mu hrozí až dvojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM