Alexandra Kolínská Správy

Dopravný podnik upozorňuje: Zmena času sa takto dotkne mestských spojov!

Počas najbližšieho víkendu budeme posúvať hodinové ručičky zo zimného času na letný. Ak však plánujete cestovať, neprehliadnite zmeny času aj v MHD!

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik upozorňuje: Zmena času sa takto dotkne mestských spojov!
Zdroj: TASR

Dopravný podnik upozorňuje cestujúcu verejnosť, že v noci zo soboty 28.3.2015 na nedeľu 29.3.2015 dôjde k zmene zimného času na letný. „Čas sa posunie z druhej na tretiu hodinu. Z tohto dôvodu nebudú vykonané spoje na nočných linkách N1 a N2 s odchodom o 2:00 hod. zo Staničného námestia a na linke N71 s odchodmi o 2:46 z KVP a 2:42 z Lingova,“ uviedla hovorkyňa dopravného podniku Michaela Karaffová.

„Taktiež bude posunutý odchod linky N3 zo Staničného námestia o 8 minút skôr (nie o 2:00, ale o 1:52). Ostatné odchody zostávajú zachované,“ povedala Karaffová.

Ak chcete vedieť bližšie informácie o blížiacej sa zmene času, prečítajte si článok Nezabudnite si prestaviť vaše hodinky: Prechádzame na letný čas!

Podľa košickej neurologičky môže posun času u niektorých ľudí spôsobovať problémy. Koho sa toto riziko najviac týka a ako docieliť zdravý spánok? Viac sa dozviete v článku Posun času spôsobuje poruchy spánku: Pozrite, kto je podľa košickej neurologičky na problémy náchylný!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM