Lukáš Zavacký Kultúra

Dosť bolo romantiky! Tipy pre Košičanov, ktorí chcú rýchlo zabudnúť na Valentína

Venovali ste sa minulý víkend cez Valentína svojej partnerke? Tento môže patriť len vám. Prinášame inšpirácie na sobotu či nedeľu, ale už aj na piatkový večer.

Ilustračný obrázok k článku Dosť bolo romantiky! Tipy pre Košičanov, ktorí chcú rýchlo zabudnúť na Valentína
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Romantika je krásna vec, páry ju potrebujú, no niekedy sa treba venovať aj sebe. Košičania, možno ste si to tiež povedali a preto vám odporúčame využiť akcie v našom meste. Samozrejme, niet nad pivo s kamarátmi, ale môžete sa inšpirovať.

Už v piatok si každý hokejový fanúšik môže užiť zápas Košíc s Nitrou. Oceliari si v prestížnom dueli zmerajú svoje sily s Nitrou, a to o 17:30 v Steel Arene. Ak fandíte kvalitnému hokej, teraz je čas. Ak však športu veľmi neholdujete a máte radi skôr hudbu, odporúčame rockový koncert Korben Dallas o 20:00 v Sport Pub Hattrick. Milovníkom disco hudby zase párty v Tabačke s DJ-om Subgate či v Retro cult clube s Rezident DJs Retro.

Aj v sobotu je pre mužov viacero možností na zábavu. V telke si možno nenecháte ujsť množstvo športových prenosov, avšak môžete zamieriť aj do mesta. V motorkárskom bare Riders Pub si môžete vychutnať koncert CIRKUS second hand rock o 20:30 alebo ak ste to nestihli v piatok, vyraziť si do niektorého z barov. Prohibition v Retro cult clube či Music Culture Disco v Jazz Clube.

Nedeľa je už dňom oddychu a tak ju môžete využiť aj vy. Ak vám však nie je dosť, hokejisti Košíc odohrajú aj v nedeľu v Steel Arene o 17:00 ťažký zápas s druhým Zvolenom. Prípadne si môžete skočiť na prvý ročník jazzových dní Jazz Days so svetoznámym basgitaristom Richardom Bonom a predkapelou Cha Bud z Košíc do Kunsthalle o 19:00.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM