Alexandra Kolínská Hokej Hokej

Dovolenkové obdobie našim hokejistom skončilo: Takto trávili majstri svoje voľné dni

Leto je síce v plnom prúde, no chlapcom z HC Košice voľno skončilo. Tvrdo makajú na tréningoch, lebo už o pár dní ich čakajú prípravné zápasy. Ako však Oceliari trávili dovolenky?

Ilustračný obrázok k článku Dovolenkové obdobie našim hokejistom skončilo: Takto trávili majstri svoje voľné dni
Zdroj: TASR

Pre niektorých z nás dovolenky ešte len začínajú, no úradujúci majstri sa museli s oddychom poponáhľať. Momentálne už zarezávajú na tréningoch, aby sa poctivo pripravili na novú sezónu. V piatok ich čaká prvý prípravný zápas v Poprade. Prečítajte si, ako strávili svoje voľno hokejsiti z HC Košice.

„Zobral som rodinku hneď ako sme skončili na jedenásť dní do Talianska a po návrate som sa opäť pripravoval s Danielom Kičurom, chvíľku som mal oddych a potom opäť do roboty a som rád, že moju prípravu môžem zúročiť na ľade,“ uviedol nám Marek Bartánus, ktorýtým, že už na ľade stál, mal menšiu výhodu oproti spoluhráčom.

Ako dovolenkoval Peťo Bartoš? „Tak klasicky. Išli sme s rodinkou do Talianska a tam sme si oddýchli,“ odpovedal.

Adam Lapšanský prežíval trošku iné leto. Počas letnej prestávky ho čakala svadba, okolo ktorej bolo podľa jeho slov rušno. „Po letnej príprave som si trochu oddýchol na dovolenke,“ povedal. Pretože s manželkou čakajú prírastok do rodiny, na dovolenku sa vybrali autom. „Najviac sa teším na malého 20. septembra,“ prezradil Adam termín narodenia synčeka.

Z prírastku do rodiny sa tešil aj Jirko Bicek. „Ja som bol doma. S manželkou sa nám narodil syn, takže s ním sme trávili voľný čas. Na dovolenku je ešte maličký, takže sme sa rozhodli, že ostaneme doma a užijeme si ho doma zatiaľ,“ povedal Jirko.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM