Alexandra Kolínská Rôzne

Dovolenkové obdobie v plnom prúde: Kam sa chystajú známi Košičania?

Obdobie dovoleniek, pohody pri vode, výletov, turistiky, festivalov a oddychu sa nám pomaly blíži. Spýtali sme sa preto známych Košičanov, ako budú tráviť svoje prázdniny oni.

Ilustračný obrázok k článku Dovolenkové obdobie v plnom prúde: Kam sa chystajú známi Košičania?
Zdroj: TASR

Riaditeľovi DPMK učaroval Liptov

„Výborne si dokážem odpočinúť v spoločnosti mojej rodiny. Uprednostňujeme aktívny oddych, keďže máme pozitívny vzťah k športu. Najobľúbenejším miestom pre nás na dovolenku sú hory. Preferujeme Slovensko, očaril nás Liptov, preto aj toto leto strávime s deťmi na Liptove. Samozrejme, cestujeme veľmi radi a spoznávame nové miesta, ľudí, ich kultúru a tradície,“ uviedol nám generálny riaditeľ Dopravného podniku Richard Majza.

Kráska destináciu ešte vyberá

Otázku – kam sa chystá na dovolenku – sme položili aj minuloročnej vicemiss súťaže krásy Face of Gemme Oľge Točíkovej. „S priateľmi si zvykneme každý rok plánovať dovolenku niekoľko mesiacov dopredu. No tento rok asi stavíme na zaujímavý last minute, ktorý sa nám osvedčil pri minuloročnej dovolenke na Malorke, ktorá bola nezabudnuteľná,“ prezradila nám krásna Oľga.

„Osobne by som rada navštívila Maltu, no možno sa vyberieme do Grécka, prípadne nás osloví niečo iné. Ďalšou alternatívou nad ktorou čoraz intenzívnejšie rozmýšľame je Chorvátsko. Ako správni Slováci by sme v najbližšom čase určite chceli navštíviť aj čisté „slovenské“ more :),“ dodala.

Niekto na cestách, iný na rybách

„Na pár dní pôjdem do Veľkej Británie a potom už len na Slovensku, možno aj v Čechách, prípadne v Maďarsku :-),“ povedal šéf košického občianskeho združenia ​ZO SZOPK KOŠICE 2013 Ladislav Rovinský.

Zaujímalo nás, ako bude dovolenkovať aj Maroš Vagaský, ktorý svojím príbehom pobavil celé Slovensko. „Na rybách, :D zatiaľ nemám nič konkrétne, čo, kde, ako… :),“ prezradil.

Svoje dovolenkové plány nám prezradili aj košický primátor, šéfka staromestského divadla, lekár košických hokejistov, hovorca hasičov a hovorkyňa colníkov. O ich tohtoročných plánoch na leto sa dočítate v článku Aké sú ich dovolenkové plány? Známi Košičania prezradili, ako budú oddychovať počas leta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM