Alexandra Kolínská Krimi

Dráma na Luníku IX: Rozvášnený dav muselo krotiť až sedem policajných hliadok!

Mužom zákona sa o poriadne rušný večer postarali obyvatelia Luníka IX. Podľa slov polície zasahovali na sídlisku, kde došlo k napadnutiu ženy. Počas policajného zásahu až sedem hliadok muselo krotiť rozvášnený dav obyvateľov.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na Luníku IX: Rozvášnený dav muselo krotiť až sedem policajných hliadok!
Zdroj: TASR

Nasadenie väčšieho počtu síl a prostriedkov polície na sídlisku Luník IX v Košiciach si včera vyžiadala udalosť, ku ktorej došlo ešte v utorok okolo 22:00 hodiny. „V jednom z bytov na Hrebendovej ulici došlo z doposiaľ nezistených príčin k fyzickému napadnutiu 23-ročnej Košičanky. O vážnostiach jej zranení sa dozvedeli sociálne pracovníčky komunitného centra, ktoré zalarmovali políciu i záchranku,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Rozvášnený dav miestnych spoluobčanov pri dokumentovaní tohto prípadu a zadržiavaní osoby podozrivej, ktorou je jej 28-ročný druh Koloman G., muselo krotiť sedem policajných hliadok a privolaný psovod so služobným psom,“ povedal.

„Poškodená podľa lekárskej správy utrpela ťažké zranenia a to zlomeninu panvy, tržné poranenie pečene, zlomeninu predlaktia, zlomeninu nosových kostí, tržné rany na hlave, na ušnici, ako aj krvné podliatiny tváre, najmä po obvode oboch očí s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní,“ dodal Szabó.

Až vyšetrovanie, ktorému sa v tejto chvíli venuje kriminálka v Košiciach sa rozhodne, či podozrivý bude obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví alebo z týrania blízkej osoby a zverenej osoby. Tak, či tak, vyšetrovateľ spracuje aj návrh na jeho väzobné stíhanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM