Alexandra Kolínská Krimi

Dráma na Viedenskej pred očami novorodenca: Dobodaný muž (39), rozzúrenú Martu (34) museli policajti spacifikovať!

V Ťahanovciach na Viedenskej sa odohrala poriadna dráma. Podľa slov polície museli muži zákona ratovať dobodaného muža, jeho družku museli spacifikovať.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na Viedenskej pred očami novorodenca: Dobodaný muž (39), rozzúrenú Martu (34) museli policajti spacifikovať!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu večer zasahovali policajné hliadky na Viedenskej ulici v Košiciach, kde podľa slov mužov zákona po predchádzajúcej hádke napadla žena s nožom svojho druha. „Košickí péemjéčkari boli s kolegami z Obvodného oddelenia PZ Košice Ťahanovce na mieste ako prví. Po príchode na miesto už na chodbe spozorovali veľké množstvo krvi,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Následne v izbe bytu našli v kaluži krvi zraneného 39-ročného muža. Ten mal na tele viacero bodných a rezných rán z ktorých silno krvácal. Neváhali ani chvíľu a okamžite mu poskytli prvú pomoc. Z množstva rán v oblasti brucha, ramena, zápästia a veľkých sečných rán na nohách sa snažili zranenému mužovi dostupnými prostriedkami čo najrýchlejšie zastaviť krvácanie,“ povedal.

Ako ďalej uviedol, s mužom až do príchodu rýchlej zdravotnej služby neustále komunikovali, aby neupadol do bezvedomia. „V byte zadržali aj podozrivú družku, ktorá mala svojho druha dobodať nožom. Tá sa počas poskytovania prvej pomoci policajtmi správala nepríčetne, bola voči policajtom agresívna, vykrikovala rôzne nadávky s prianím aby jej druh skonal. Policajti sa ju snažili utíšiť a zistiť čo sa stalo,“ pokračoval Szabó.

„Aj napriek ich snahe a niekoľkých výzvach museli napokon ženu pomocou hmatov a chvatov spútať a z miesta odviezť. V byte sa nachádzalo aj desaťmesačné dieťa, ktorému starostlivosť zabezpečovala policajtka až do príchodu sociálnej pracovníčky ÚPSVaR, ktorá si dieťa prevzala,“ dodal.

Muži zákona zadržanú 34-ročnú Košičanku Martu obvinili zo spáchania prečinu ublíženia na zdraví. V prípade dokázania viny jej hrozí pobyt za mrežami na jeden až tri roky. Zranený muž sa bude podľa predbežných lekárskych správ zo zranení liečiť tri týždne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM