Lenka Fedorová Krimi

Dráma nad Hornádom: Mladík chcel skočiť z mosta kvôli nešťastnej láske

Mladý muž chcel v Košiciach skokom z mosta ukončiť svoj život. Muži zákona ho zachránili v hodine dvanástej. Prečítajte si bližšie info.

Ilustračný obrázok k článku Dráma nad Hornádom: Mladík chcel skočiť z mosta kvôli nešťastnej láske
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia na sociálnej sieti informovala o prípade nešťastnej lásky, kvôli ktorej chcel mladík v Košiciach skočiť z mosta. Vďaka pohotovej reakcii policajtov sa však situácia nakoniec skončila šťastne. Bližšie informácie k prípadu pre Košice 24 prezradil krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

,,Včera dopoludnia príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky v Košiciach zachránili život mladému mužovi, ktorý chcel skočiť z cestného mosta do rieky Hornád v Košiciach. Dôvodom jeho rozhodnutia mala byť pri tom nešťastná láska," uviedol hovorca.

Podľa slov hovorcu mu privolaná hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky zachránila život v poslednej chvíli. Devätnásťročného muža na moste s rozpaženými rukami zbadala cyklistka, ktorá bez váhania zavolala na políciu.

,,Policajti boli v tom čase blízko, keď ich operačné stredisko vyslalo na miesto, takže tam prišli behom pár sekúnd. Vyskočili z auta, preskočili zvodidlá a mladíka schytili a stiahli cez zábradlie do bezpečia práve keď mal rozpažené ruky a už sa nakláňal nad rieku. Boli to sekundy čo delilo muža od pádu do rieky z výšky viac ako desiatich metrov," priblížil priebeh akcie Szabó.

Muža si podľa polície napokon prevzali záchranári do lekárskej starostlivosti.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM