Alexandra Kolínská Krimi

Dráma v autobuse smerujúcom do Košíc: Robo (25) svoju obeť pri lúpeži zasiahol elektrickým paralyzérom!

Dramatická cesta do Košíc, na ktorú žena (40) tak skoro nezabudne. Podľa slov polície ju Róbert (25) v autobuse smerujúcom do Košíc pri lúpeži zasiahol paralyzérom.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v autobuse smerujúcom do Košíc: Robo (25) svoju obeť pri lúpeži zasiahol elektrickým paralyzérom!
Zdroj: TASR

Muži zákona v Michalovciach aj za pomoci získaných kamerových záznamov, vypátrali páchateľa zločinu lúpeže. „Ku skutku došlo v piatok 28. augusta 2015 krátko pred 13:00 hodinou počas jazdy autobusom medzimestskej dopravy na trati Michalovce – Košice,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Páchateľ potom čo si svoju obeť vopred vyhliadol, pristúpil pred zastávkou autobusu na Močarianskej ulici v Michalovciach k 40-ročnej žene z okresu Michalovce, ktorá sedela na sedadle v treťom rade za šoférom autobusu. K nohe jej priložil elektrický paralyzér, ktorým ju zasiahol a následne jej ukradol vak, ktorý mala položený na sedadle vedľa seba,“ povedal.

„Po zastavení autobusu na zastávke z autobusu ušiel. Poškodená neutrpela zranenie vyžadujúce si lekárske ošetrenie. Krádežou jej bola spôsobená škoda vo výške 100 eur. Kriminalisti našli a zaistili aj paralyzér, ktorý páchateľ pri úteku pravdepodobne zahodil,“ dodal Szabó.

Policajti zo spáchania zločinu lúpeže obvinili doposiaľ súdne netrestaného 25-ročného Róberta M. z okresu Michalovce. Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia s návrhom na jeho väzobné stíhanie, v prípade dokázania viny mu za tento skutok, podľa hovorkyne, hrozí pobyt za mrežami na sedem až dvanásť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM