Barbara Dallosová Krimi Správy

Dramatický zásah policajtov na košickom sídlisku: Žena visela z parapety! FOTO

Ako vysvetľuje polícia, muži zákona na sídlisku riešili šarvátku opitých mužov. Keď ale baterkou zasvietil na vrchné poschodia, okamžite bežali zasiahnuť...

Ilustračný obrázok k článku Dramatický zásah policajtov na košickom sídlisku: Žena visela z parapety! FOTO
2
Galéria

Ako informovali muži zákona na svojom oficiálnom facebookovom profile, policajtom OO PZ Staré Mesto v Košiciach podarilo zachrániť mladú ženu, ktorá visela na parapetnej doske jedného z okien obytného domu.

Podľa slov policajtov v nočných hodinách boli policajti dvaja muži zákona vyslaní na služobný zákrok do služobného obvodu Košice Sever, kde sa mala v byte odohrať bitka medzi dvomi mladými mužmi, ktorí boli značne pod vplyvom alkoholu.

,,Počas zisťovania dôvodov vzniknutej šarvátky jeden z členov zasahujúcej hliadky baterkou zasvietil na vrchné poschodia, aby sa uistil, že hlasným vysvetľovaním mladíkov nedochádza k rušeniu nočného kľudu. V tom zbadal na parapetnej doske visieť ženu. Po rýchlom presune na vrchné medziposchodie spolu s kolegom zbadali za oknom ženu, ktorá sa z posledných síl držala steny a parapetnej dosky," opisuje polícia dramatický zákrok.

Ako pokračovali, vzhľadom na bezprostredné ohrozenie života ženy ju policajná hliadka ihneď chytila za ruku, pričom žena sa od nich snažila odtiahnuť, ako keby sa chcela pustiť. Zasahujúci policajti ju však pevne uchopili za ruku a cez okno vtiahli dnu na medziposchodie.

Podľa slov polície muži zákona následne privolali záchranárov, ktorí mladú ženu (25) zo Švédska ošetrili.,,Žena uviedla, že bola v byte, v ktorom sa strhla bitka, ale bola z nej natoľko vystrašená, že utiekla na vrchné poschodie a vyliezla na parapetnú dosku," dodáva polícia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM