Alexandra Kolínská Krimi

Dušan (37) a Lucia (30) si trúfli na deti: Kopance a facky... To všetko kvôli 10 eurám!

Muži zákona vyšetrujú vskutku neštandardný prípad. Podľa hovorcu, dvojica Dušan (37) a Lucia (30) si trúfli olúpiť malé deti (10) a (11), chlapca dokonca fyzicky napadli. Čo všetko boli schopní urobiť pre 10 eur...

Ilustračný obrázok k článku Dušan (37) a Lucia (30) si trúfli na deti: Kopance a facky... To všetko kvôli 10 eurám!
Zdroj: TASR

Polícia obvinila zo zločinu lúpeže obvinil Dušana G (37). a Luciu G. (30) z okresu Košice-okolie. „Títo v utorok (9.12.2014) okolo 17:00 hodiny v obci Čaňa (okr. Košice-okolie) pred jedným z rodinných domov, lúpežne prepadli dve maloleté deti. Obvinení pristúpili k jedenásťročnému dievčaťu a o rok mladšiemu chlapcovi, ktorých fyzicky napadli,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Obvinený sa dievčaťu vyhrážal, že ak mu nedá peniaze tak zbije jej rodičov. Následne ju udrel dlaňou po tvári a prehľadal ju, z vrecka bundy jej zobral finančnú hotovosť 10 eur. Potom obaja obvinení zhodili chlapca na zem a kopali do neho. Deti utrpeli drobné zranenia, odreniny na tvári a chrbte, ktoré si nevyžiadali ošetrenie,“ dodal Szabó. Obvinený muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby, obvinená žena je trestne stíhaná na slobode. V prípade dokázania viny im hrozí pobyt za mrežami na sedem až dvanásť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM