Alexandra Kolínská Krimi

Dvojica Košičanov (61,67) sa postarala o poriadny rozruch: Pred hotelom naháňačka s palicou!

Košice sú samé o sebe rušné mesto. Podľa slov polície sa však tentokrát postaralo o teátro dvaja Košičania (61,67), pričom mladší po hádke a vyhrážkach začal naháňať dôchodcu s palicou v ruke.

Ilustračný obrázok k článku Dvojica Košičanov (61,67) sa postarala o poriadny rozruch: Pred hotelom naháňačka s palicou!
Zdroj: TASR

Poverený príslušník PZ zo spáchania prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil 61-ročného Košičana. „Obvinený sa v utorok okolo 17:00 hodiny pod vplyvom alkoholu pred hotelom v katastri obce Košická Belá (okres Košice-okolie), slovne vyhrážal 67-ročnému mužovi z Košíc,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Obvinil ho z krádeže jeho palice a vulgárne sa mu vyhrážal, že ho zabije. Poškodený na jeho slová nereagoval a vošiel do hotela. Obvinený však vošiel za ním a znova sa mu vyhrážal, pričom po vyhrážkach ho následne fyzicky napadol,“ priblížil.

„Potom čo obaja z hotela vyšli von, sa mu opäť obvinený vyhrážal smrťou a s palicou, ktorú si zobral z rekreačnej chaty v blízkosti hotela, začal poškodeného naháňať,“ dodal Szabó. Obvineného muža polícia zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí pobyt za mrežami na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM