Alexandra Kolínská Krimi

Dvojica sa stala obeťou útoku: Polícia hovorí o pokuse dvojnásobnej vraždy, páchateľa už zadržali

Takýto večer si málokto z nás dokáže predstaviť. Dvojica mladých ľudí skončila v nemocnici po tom, ako ich podľa polície napadol muž, ktorý je momentálne v rukách mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku Dvojica sa stala obeťou útoku: Polícia hovorí o pokuse dvojnásobnej vraždy, páchateľa už zadržali
Zdroj: TASR

V pondelok vo večerných hodinách došlo podľa polície k napadnutiu dvoch mladých ľudí v Košiciach. „Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, a to pre podozrenie z dvojnásobnej vraždy v štádiu pokusu,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

V súčasnej dobe polícia vykonáva potrebné procesné úkony a po ich vyhodnotení zo spáchania tohto skutku obviní konkrétnu osobu. „Môžeme teda potvrdiť, že páchateľ tohto skutku bol políciou zadržaný krátko po spáchaní činu a vyšetrovateľ spracuje aj podnet na jeho väzobné stíhanie,“ povedal Szabó.

Obaja poškodení sú tohto času hospitalizovaní v jednej z košických nemocníc, rozsah zranení je doposiaľ presne nezistený.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM