Lenka Fedorová Rôzne

Emotívne VIDEO z miesta, čo pozná každý Košičan: Krása okamihu v pár minútach

Košice, to nie sú len historické centrum. Metropola východu v sebe ukrýva množstvo zaujímavých zákutí. Svoje o tom vedia aj Košičania Patrik a Jakub.

Ilustračný obrázok k článku Emotívne VIDEO z miesta, čo pozná každý Košičan: Krása okamihu v pár minútach
Zdroj: Archív P. Paca a J. Libu

O kráse metropoly východu niet pochýb. Centrum mesta zdobia tisíce kvetov,jeho šošovkovité námestie je svetovým unikátom a uličky Starého mesta dýchajú úžasnou atmosférou. Košice však v sebe ukrývajú ďaleko viac. So zaujímavým nápadom prišla dvojica Košičanov.

Košičania Patrik Szabo a Jakub Liba dostali počas prechádzky okolo košického jazera vynikajúci nápad. Vytvorili unikátne video, ktoré zachytáva krásy jeho okolia. S videom sa podelili na sociálnej sieti, to si získalo veľa pozitívnych ohlasov.

,,Motivujú nás krátke zostrihy diania a video vzniklo tak, že sme sa prechádzali ako každý iný deň okolo jazera, kecali sme o všelijakých veciach a Kubo mal pri sebe foťák. Vtedy mi skrslo v hlave, že by sme mohli urobiť zopár záberov z okolia jazera. Užili sme si pri natáčaní veľa zábavy, prišli sme na kopu nápadov na promo videá na youtube, ja som v ten deň stratil kľúče ( nebojte našiel som ich :)), a tak vzniklo toto video. Plánujeme teraz urobiť video o celých Košiciach a zopár Timelapsov," prezradil Patrik.

Šikovné ruky, nádherné zábery, trocha trpezlivosti a času tak vytvorili zaujímavé video, na ktoré je hrdý nejeden Jazerčan. Nuž, presvedčte sa sami.

Zdroj: Archív P. Paca a J. Liba

Krása košického jazera v jednom videu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM