Rôzne

EURO 2016: Pre veľký záujem sme rozšírili ceny. Hrajte o adrenalín i romantiku za stovky eur

Dobrodružstvo na vlnách neskrotného Dunaja, výlet na palube motorového člna so šampanským v ruke či ubytovanie vo svetoznámom areáli. V súťaži Dnes24.sk môžete získať aj poukážky na Divokú vodu za stovky eur.

Ilustračný obrázok k článku EURO 2016: Pre veľký záujem sme rozšírili ceny. Hrajte o adrenalín i romantiku za stovky eur
Zdroj: TASR

Kozákov tím potešil Slovákov historickým postupom do osemfinále európskeho šampionátu. Sieť webov Dnes24.sk sa pri tejto príležitosti rozhodla potešiť vás – našich čitateľov. Pre veľký záujem o dennú súťaž sme doplnili ponuku hlavných cien.

Všetci, čo pošlú správnu odpoveď na niektorú z našich denných otázok, postupujú do žrebovania o hlavné ceny. Namiesto pôvodných troch hráte o šesť finálových výhier!

Novinkou sú exkluzívne darčekové poukážky. V hre sú tri vstupenky do areálu Divoká voda, každá v hodnote 250 eur. Na šťastných majiteľov čakajú adrenalínové zážitky i romantika na európskom veľtoku. Svetoznámy športový areál ponúka aj ubytovanie, ktoré môžete zaplatiť z poukážky.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: Zážitky na Divokej vode sprevádza tlkot srdca až v krku

Pre ďalších troch víťazov máme pripravený nevšedný zážitok – možnosť pozrieť sa na svet z vtáčej perspektívy od Darujletbalonom­.sk. Jeden zo šťastných majiteľov letenky dostane aj tekutý bonus – kartón piva s originálnym setom pohárov od KIKA bier.

Stále pritom platí – každý deň žrebujeme jedného víťaza, ktorý dostane kozmetický balíček pre pánov od HENKEL Slovensko. Aktuálne otázky i mená víťazov nájdete na Dnes24.sk.

Bavte sa futbalom a hrajte o desiatky cien. Čím viac odpovedí pošlete, tým sú vaše šance na zisk hlavnej ceny vyššie.

Aktuálne spravodajstvo zo šampionátu môžete sledovať na partnerskom portáli Sport7.sk.

Euro 2016 vo futbale
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM