Tlačové správy

RADÍME: Ako faktúrovať rýchlo, jednoducho a hlavne ZADARMO?

(PR) - Vypisovanie faktúr v Exceli alebo Worde je zbytočne prácne a zdĺhavé. Dopisovať všetky fakturačné údaje partnera, formátovať a zarovnávať texty, kontrolovať údaje, či sú správne vyplnené, zaberie dlhé minúty. Nezdá sa vám to komplikované? Ide to aj jednoduchšie!

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Ako faktúrovať rýchlo, jednoducho a hlavne ZADARMO?
Zdroj: Dnes24.sk

Vystavovať faktúry môžete oveľa ľahšie!

Vďaka iKROSu – online bezplatnej fakturácii na www.ikros.sk.
iKROS online faktúry vám zadarmo umožní rýchle vytvorenie profesionálnej faktúry do jednej minúty! iKROS je ideálnym nástrojom pre živnostníkov a drobných podnikateľov – či v ňom vystavíte 2 alebo 20 faktúr, neplatíte za žiadnu ani cent! Načo využívať platené služby, keď môžete fakturovať úplne zadarmo? Nemusíte sa trápiť s vyhľadávaním fakturačných údajov partnerov a firiem. V iKROSe začnete písať názov firmy a iKROS vám okamžite ponúkne správne identifikačné údaje partnera z aktuálnej databázy slovenských firiem a živnostníkov. Jedným klikom vyplní všetky údaje do faktúry, takže stačí doplniť iba to, čo fakturujete, cenu a faktúra je hotová.

Vyskúšajte na www.ikros.sk vytvoriť svoju prvú faktúru.

Vďaka tomu, že ide o online službu, máte svoje faktúry k dispozícii všade tam, kde je pripojenie k internetu. Stačí internetový prehliadač na vašom notebooku alebo tablete a svoje faktúry môžete kedykoľvek upraviť alebo poslať e-mailom.

O svoje faktúry sa báť nemusíte – všetky dáta sú denne zálohované a zabezpečené podobne ako pri internet bankingu.

Nemusíte sa starať ani o to, ako vaša faktúra vyzerá, pretože vyzerá naozaj dobre! V iKROSe je pripravená profesionálna šablóna faktúry s moderným dizajnom, ktorá obsahuje prehľadne zobrazené údaje pre platbu aj QR kód pre rýchlejšiu úhradu. Ten stačí naskenovať napríklad cez mobil a faktúru tak váš partner uhradí oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie ako faktúru z Wordu alebo Excelu!

Potrebujete rýchlo nájsť partnera a čo ste mu fakturovali? Vďaka pokročilému hľadaniu nájdete okamžite všetky vyhovujúcedoklady a partnerov.

Všetky vytvorené faktúry môžete uložiť do PDF, vytlačiť alebo poslať e-mailom jediným klikom.

iKROS online faktúry zadarmo ponúka naozaj veľa pokročilých funkcií, ktoré výrazne uľahčujú tvorbu faktúr a ktoré iné online fakturácie neobsahujú. A navyše je ZADARMO!

Šetrite svoj čas a fakturujte zadarmo online v iKROSe na www.ikros.sk

iKros faktury ZADARMO
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM