Tlačové správy

Festival Harmónia: Dozviete sa recept na dlhovekosť i šťastné partnerstvo

V poradí siedme podujatie s názvom HARMÓNIA Festival zdravia a krásy sa v Košiciach v sobotu, 19. októbra 2013. Po štyroch slovenských mestách prichádza táto veľká akcia zdravého životného štýlu aj do metropoly východu.

Ilustračný obrázok k článku Festival Harmónia: Dozviete sa recept na dlhovekosť  i šťastné partnerstvo
Zdroj: Webnoviny.sk

Tak, ako počas minulých HARMÓNIÍ, i teraz sa návštevníci môžu tešiť na osvetovo-zábavné podujatie plné hodnotných informácií, zaujímavého programu a prednášok o zdraví, prevencii chorôb, dlhovekosti, ale i vzťahoch, partnerskej komunikácii, radostnom živote a tiež očkovaní, zdravej strave, zdravom chudnutí, sexualite či tradičnej slovenskej, ale aj čínskej medicíne.

Na 12 prednáškach sa predstavia známe osobnosti, odborníci v oblasti zdravej výživy a medziľudských vzťahov, MUDr. Vladimír Savčenko, psychoterapeut, Júlia Rašlová – autorka motivačných a kuchárskych kníh. Nebude chýbať ani známa propagátorka zdravého životného štýlu Andy Pavlík Timková.

Na podujatí nájdu návštevníci ponuku viac ako 65 vystavovateľov. Dominovať budú zdravé potraviny, orgonity, bio kozmetika, za studena lisované oleje, šperky, minerály, knihy a CD, doplnky zdravej výživy, sviečky a množstvo iných produktov a služieb pre zdravie a krásu.

Na HARMÓNIA Festivale v Košiciach si návštevníci budú môcť vyskúšať merania a diagnostiky zdravia, výživové poradenstvo, fotenie aury. Deti a ich rodičov určite poteší detský kútik s detskými tvorivými dielňami v spolupráci s OZ Smajlík. Pripravené budú aj ochutnávky zdravej stravy, ukážky jogy, tai-či, čchi-kungu alebo účesovej tvorby, trendov líčenia, nechtového dizajnu v podaní Salónu Zahir. Pre nadšencov veštenia budú k dispozícii numerologičky a veštice.

Miesto: Hotel Centrum/Dom Techniky, ul. Južná Trieda 2A, Košice
Termín a čas: sobota – 19. októbra 2013 od 09.00 do 18.30 h.
Viac informácií a časový harmonogram na www.HarmoniaFest.sk

Festival Harmónia: Dozviete sa recept na dlhovekosť  i šťastné partnerstvo
1
Galéria
Harmonia Festival
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM