Zuzana Ročeňová Rôzne

FOTO: Najkrajšia mamička žije na východe. Robila sprievod dcére, zaujala profíkov z agentúry!

Na zúčastnenie sa súťaží neboli možnosti ani čas a tak sa na to dala až ako mama. A vyšlo to. Renáta Tokárová (44) si užíva titul Mrs. Globe ako najkrajšia mamička a pritom si ju všimli len ako sprievod svojej dcéry, ktorá nemala potrebný vek.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Najkrajšia mamička žije na východe. Robila sprievod dcére, zaujala profíkov z agentúry!
Zdroj: Dnes24.sk

Sympatická dáma z Prešova vyhrala súťaž v roku 2009, keď ju vyhlasovali naposledy a tak sa titulom hrdí naďalej! Hovorí, že žena môže byť pôvabná a žiaduca v každom veku. Viac prezradila v rozhovore.

Čím to je, že sú Prešovčanky také pôvabné, máte na to svoj názor? Náhoda to zrejme nebude..

Náhoda to nie je, pretože som prešla rôzne kúty Slovenska a stačí sa prejsť po našom krásnom meste a naozaj stretávam veľa krásnych žien. Bude to asi tým, že sa naše ženy neboja ukázať svoju krásu, prezentovať sa a prípadne sa aj pustiť do nejakej súťaže a ukázať, čo je v nich.

Prečo ste sa vôbec zúčastnili tejto súťaže o Mrs. Globe a o čo išlo?

Súťaže Mrs. Globe som sa zúčastnila preto, že som vždy o niečom podobnom snívala. Keď som bola mladá, možnosti neboli také široké, potom prišli deti, svoj čas som venovala im a na súťaže nebolo ani pomyslenie. Ale keďže táto súťaž prišla vo vhodnej chvíli, kedy som sa mohla venovať sa sama sebe, neváhala som. Mrs. Globe je v celosvetovom meradle súťaž dám – žien vydatých, rozvedených alebo tých, čo majú deti. Víťazky sa vo voľnom čase venujú rôznym neziskovým činnostiam, pomáhajú týraným ženám a deťom, pretože keď sú vo svete alebo vo svojej krajine známe, majú viac možností, ako pomôcť.

Mali ste predtým podobné skúsenosti s takýmito súťažiami?

So súťažami konkrétne som skúsenosti nemala, no na strednej škole som robila manekýnku pre jednu odevnú firmu, takže som mala malé skúsenosti s mólami. Tiež ma fotili na jeden plagát do tínedžerského časopisu, no bola som v poslednom čísle, lebo hneď potom sa zrušil (smiech).

Ako ste sa vlastne dostali k tejto súťaži, niekto vás odporučil, lebo šlo o vlastnú iniciatívu?

Dcéru oslovila istá agentúra na spoluprácu, a keďže vtedy ešte nemala potrebný vek, musela som ju sprevádzať. Vtedy som bola oslovená aj ja, s ponukou zúčastniť sa tejto súťaže. Spočiatku som váhala, ale potom som nabrala odvahu a povedala som si, že to skúsim.

Čo pre vás znamenalo takéto víťazstvo?

V tejto súťaži pre mňa víťazstvo znamenalo veľa, bola to istá forma zadosťučinenia. Potvrdilo sa mi, že žena môže byť v každom veku pôvabná a žiaduca. Neznamená to, že keď sa starám o deti aj o rodinu, že sa musím prestať starať o seba.

Najkrajšia mamička žije na východe. Robila sprievod dcére, zaujala profíkov z ag
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM