Lenka Fedorová Rôzne

FOTO parádnych mašín z Jahodnej: Motozraz ako sa patrí!

Zvuk motoriek i parádna hudba sprevádzali víkendové trojdnie, na ktorom sa stretli stovky milovníkov jednej stopy. Horúcu letnú sezónu tak odštartovali vo veľkom štýle.

Ilustračný obrázok k článku FOTO parádnych mašín z Jahodnej: Motozraz ako sa patrí!
Zdroj: Veronika Kaňuková Photo

Prvý júlový víkend patril pri Košiciach nablýskaným dvojkolesovým tátošom. Nadšenci jednej stopy a milovníci dobrej hudby sa stretli na 9. ročníku Čermeľského kvetu, ktorý sa už tradične konal v športovo-rekreačnom stredisku Jahodná.

Na motozraze sa predstavilo množstvo hudobných skupín. V piatok poriadne rozvášnila publikum bratislavská punková kapela Zóna A či slovenská punková kapela Konflikt. V sobotu sa predstavila reggae-punková kapela zo Spišskej Novej Vsi Smola a Hrušky, ktorá je na slovenskej hudobnej scéne už takmer 20 rokov.

Pozvanie prijala aj prešovská multižánrová skupina Heľenine oči, ktorá kombinuje prvky metalu, ska, reggae, folku a rocku. Svojím energickým vystúpením rozbesnila aj tento rok motorkárske publikum. Práve jej vystúpenie bolo vyvrcholením tohtoročného motozrazu.

O riadnu dávku adrenalínu sa postarala aj kaskadérska šou i spoločný výjazd motoriek. Ak ste motozraz nestihli alebo si ho chcete pripomenúť, sledujte našu fotogalériu zo zrazu očami motorkárov.

Na Jahodnej sa stretli stovky motorkárov
24
Galéria
Zdroj: Veronika Kaňuková Photo
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM