Michal Lendel Krimi

Františka (16) spozorovali s polovičkou tela v rozbitom okne, policajt použil hmaty a chvaty!

František (16) z okresu Košice okolie skončil v rukách polície. Hliadka mestskej polície (MsP) tínedžera totiž podľa vlastných slov spozorovala, ako sa polovičkou tela nachádzal v priestore rozbitého okna, pričom sa snažil vytiahnuť bicykel. Nakoniec došlo aj na použitie donucovacích prostriedkov.

Ilustračný obrázok k článku Františka (16) spozorovali s polovičkou tela v rozbitom okne, policajt použil hmaty a chvaty!
Zdroj: TASR

V nedeľu pred polnocou bola na základe oznamu občana vyslaná hliadka mestskej polície na Sofijskú ulicu v Košiciach, kde mal podľa oznámenia neznámy muž rozbíjať sklenené výplne na oknách parkovacieho domu. „Po jej príchode k uvedenému objektu, hliadka spozorovala neznámeho muža, ktorý sa polovičkou tela nachádzal v priestore rozbitej sklenenej výplne okna, pričom cez okno vyťahoval bicykel,“ uviedol špecialista Odboru výkonu služby MsP Košice Roman Jabrik.

Podľa mestskej polície, po tom, ako muž spozoroval hliadku MsP, zoskočil z okna a pokúsil sa o útek, v tom mu aj za použitia donucovacích prostriedkov (hmaty a chvaty) zabránil jeden z členov hliadky MsP. „Po príchode privolanej hliadky OO PZ Ťahanovce jej bol zadržaný František (16) z okresu Košice okolie odovzdaný k ďalšej realizácii pre podozrenie zo spáchania trestného činu krádeže vlámaním," dodal Jabrik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM