Lukáš Zavacký Basketbal Šport

Good Angels si zo súperiek robia trhací kalendár: Táto štatistika o niečom svedčí!

Basketbalistky Good Angels sú na neudržanie. Predvádzajú výborné výkony najmä v domácej súťaži, o čom svedčia nasledujúce čísla.

Ilustračný obrázok k článku Good Angels si zo súperiek robia trhací kalendár: Táto štatistika o niečom svedčí!
4
Galéria
Zdroj: TASR

V minulej sezóne sa tešili zo zisku 13. extraligového titulu v rade, aj keď pod súčasným názvom vystupujú len od 2012. V tohtoročnej edícii síce raz zakopli proti silným Piešťanským Čajkám, s ktorými hrali vo vlaňajšom finále, no napriek tomu sa vynímajú v počte bodov na zápas.

Z 8 vyhratých duelov ich len raz nedosiahli viac než 100, a to v súboji s MBK Ružomberok, kde im k tejto méte chýbalo len málo. Bez problémov si poradili v úvodnom stretnutí s Banskobystri­čankami, ale aj dvakrát s Bratislavčankami, s Nitriankami, so Šamorínčankami, s Popradčankami či s mestskými súperkami.

Najväčšiu zásluhu na tom má Teja Oblak, Rebecca Allen či Barbora Bálintová. Kedy budú mať Košičanky možnosť túto štatistiku ešte vylepšiť? V Angels Aréne už 26. novembra (sobota) proti ženstvu, s ktorým ligu odštartovali, alebo 10. decembra (sobota) s jedinými ich premožiteľkami.

Chcete vedieť, čo je v našom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM