Lenka Fedorová Rôzne

Gurmánsky festival v Košiciach s parádnym programom aj pre deti: Labužníci, nenechajte si to ujsť!

Milovníci dobrého jedla si prídu na svoje na unikátnom festivale dobrého jedla. Ten zažijú už čoskoro v košickom Mestskom parku.

Ilustračný obrázok k článku Gurmánsky festival v Košiciach s parádnym programom aj pre deti: Labužníci, nenechajte si to ujsť!
Zdroj: TASR

Najznámejší a najobľúbenejší gurmánsky festival mieri do Košíc. Košičania tak zažijú poriadnu dávku kvalitnej gastronómie, parádny program a skvelú zábavu.

Mestský park rozvonia jedlom

Už 7. ročník Gurmán Festu prinesie do metropoly východu výborné jedlá od prestížnych šéfkuchárov a reštaurácií. Fantastickú atmosféru podčiarkne skvelá hudba a príjemné prostredie.

Mestský park sa tak na tri dni premení na domov desiatkov stánkov, ktoré budú ponúkať tie najlepšie pochutiny, aké môžete na Slovensku ochutnať. Bohatý program sa postará o spríjemnenie kulinárskych zážitkov. .

Filetová šou i športové akcie

Návštevníci budú môcť spoznať Vojta Artza z televíznej kuchárskej šou a overiť si, či je naozaj tak prísnym porotcom. Okrem svoje kuchárske umenie predvedie 15-minútový kuchár Gabo Kocák a prekvapí vás aj filetová šou.

Festival sa uskutoční v dňoch od 10. do 12. júna 2016 v Mestskom parku. Ak váhate, kde dať deti, berte ich so sebou. Organizátori pripravili pre deti Detskú zóny plnú zábavy a hier.

Ak sa bojíte, že sa domov len odgúľate, budete mať možnosť zájsť si do Športovej arény, zahraž fresbee, futbal a v trávení vám pomôžu vynikajúce remeselné pivá, ktoré budú pripravené špeciálne na túto príležitosť.

Foto: Ilustračné

Zdroj: visitkosice.eu

Pozrite sa, ako to na Gurmán Feste vyzeralo pred rokom:

Košice Gurmán Fest 2015
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM