Tomáš Ondáš Kultúra

HAITI CHARITY EVENT

Ľudia na Haiti potrebujú pomoc. Nezávislé kultúrne centrum Tabačka/Kulturfabrik v spolupráci s Radiom FM a o.z. Človek v ohrození sa rozhodli zorganizovať koncert.

V sobotu 13. februára Tabačka Kulturfabrik a Človek v Ohrození, spoja na jednom pódiu hudobníkov a uvedú charitatívny koncert na pomoc trpiacim v Haiti.

„Devastujúce zemetrasenie a desivá ľudská tragédia, ktorá 12. januára zasiahla Haiti nami hlboko otriasla, preto sme sa rozhodli urobiť pre vec niečo konkrétne.“ uviedol organizačný tím na stránke Tabačky.

„Organizujeme koncert. Vyzbierané vstupné poputuje do organizácie Človek v ohrození. Peniaze budú použité na post humanitárnu pomoc, konkrétne na novú terénnu misiu, ktorá sa na Haiti otvorí v marci. Začneme o 19.00 kedy zástupcovia Človeka v Ohrození, ktorí sa momentálne nechádzajú na Haiti, predstavia aktuálne problémy, ktoré trápia Haitčanov.“ ďalej uvádzajú v tlačovej správe.

Príďte na koncert so skvelým line up – om a podporte tak ľudí v tiesni. Všetci zúčastnení umelci vystúpia bez nároku na honorár. Vstupné na koncert bude 3€, ale samozrejme budete mať možnosť prispieť väčšou sumou.

  Line Up:   Jelly Belly http://www.myspace.com/j311yb311y Kolowrat http://www.myspace.com/kolowrat Kasioboy http://www.myspace.com/kasioboy Foolk http://www.myspace.com/foolkmusic Que /DJ Set/ http://www.myspace.com/queisonlyone Vj Laska /visual/ http://www.myspace.com/vjlaska

Mediálna podpora: Človek  v ohro­zení  // www.clovekvohrozeni.sk Radio_FM // www.radiofm.sk Tabačka_Kultur­fabrik // www.tabacka.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM