Lukáš Zavacký Hokej

HC Košice môžu v Lige majstrov skončiť: Opory veria v pomoc súpera!

Košickí hokejisti si skomplikovali cestu v Lige majstrov. Do play-off sa dostanú len za určitých okolností. Stále však veria vo vytúžený postup.

Ilustračný obrázok k článku HC Košice môžu v Lige majstrov skončiť: Opory veria v pomoc súpera!
Zdroj: TASR

Veľký favorit stretnutia ani v druhom vzájomnom súboji nezlyhal. Oceliari nestačili na SC Bern, keď na jeho ľade prehrali 1:3. Súper ich prestrieľal v pomere 46:20. Ak by však zvíťazili, mohli sa už pripravovať na vyraďovačku.

„Chlapci hrali v defenzíve výborne, nerobili veľa individuálnych chýb. A keď na mňa niečo prešlo, tak som sa to snažil chytiť. Žiaľ, tri puky do siete prešli, ale pevne verím, že Bern nám v zápase pomôže a Linz porazí,“ vyjadril sa 25-ročný brankár HC Košice, Vladislav Habal.

Jeho tím sa totiž stále nemusí s európskou súťažou rozlúčiť. Ak totiž ich ostatný premožiteľ Rakúšanom nepustí ani bod, v tom prípade v nej našinci pokračujú.

Podobne sa preto vyjadril aj jeden z najskúsenejších borcov, Ladislav Nagy, ktorý k nám prišiel z bratislavského Slovana ukončiť kariéru. „Dúfam, že Bern podá takýto dobrý výkon aj proti Linzu a vyhrá za 3 body.“ Duel sa uskutoční 6. septembra o 19:45 vo Švajčiarsku.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/hckosice.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM