Lukáš Zavacký Hokej Šport

HC Košice s veľkou maródkou: Kto s určitosťou nenastúpi do ďalšieho zápasu?

Hokejový klub z nášho mesta sa momentálne borí s ťažkou situáciou. Mnoho hráčov trápia zdravotné problémy. S kým nebude môcť počítať najbližšie?

Ilustračný obrázok k článku HC Košice s veľkou maródkou: Kto s určitosťou nenastúpi do ďalšieho zápasu?
Zdroj: TASR

Komplikácie sa sčasti podpísali aj pod výsledky, keďže opory evidentne chýbajú. Oceliari síce nedávno dokázali zvíťaziť s Popradom (3:2 po predĺžení) či vysoko s Martinom (7:2), no z posledných piatich stretnutí až trikrát ťahali za kratší koniec. Naposledy nestrelili Banskej Bystrici ani gól a podľahli jej 0:4.

Mužstvu naposledy nemohol pomôcť Gabriel Spilár (svalové zranenie), Jiří Vašíček (nešpecifikované), Marek Bartánus (svalové zranenie), Radek Deyl (zranenie v hornej časti tela) a Dávid Šoltés (zranenie ruky). Koho nebude môcť tréner Rostislav Čada zaradiť do súpisky v najbližšom súboji proti Liptovskomiku­lášanom?

„Určite nenastúpi Gabriel Spilar a Jiří Vašíček, ktorých zranenie si vyžaduje dlhšiu dobu liečenia. U ostatných je táto otázka otvorená,“ uviedol Vojtech Petty, PR manažér HC Košice. Spomenutý duel sa uskutoční na ľade súpera, a to 20. decembra 2016 o 18:00 hod.

Chcete vedieť, čo je v našom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM