Lukáš Zavacký Hokej Šport

HC Košice v Lige majstrov: Parádny Nagyov gól v TOP 5! VIDEO

Nádherná trefa Ladislava Nagya po samostatnom sóle stála zato. A uznalo to aj vedenie Ligy majstrov. Celú akciu si môžete pozrieť na videu!

Ilustračný obrázok k článku HC Košice v Lige majstrov: Parádny Nagyov gól v TOP 5! VIDEO
Zdroj: TASR

Oceliari majú začiatok nového ročníka poriadne nahustený. Okrem Tipsport ligy sú účastníkom spomenutej prestížnej európskej súťaže. Zo skupiny dokázali postúpiť. V šestnásťfinále je ich súperom Fribourg-Gottéron zo Švajčiarska.

V úvodnom meraní síl sa mužstvá rozišli po zmierlivej remíze 1:1. V Steel Aréne mohli diváci vidieť kvalitný hokej a skutočnou parádičkou sa prezentoval Ladislav Nagy, ktorý poslal košický tím do vedenia v 16. minúte.

Čítajte tiež: Play-off Ligy majstrov: Košičania schytali v závere poriadnu facku

Jeho gól sa dostal v kole medzi TOP 5 (00:51). Skúsený útočník sa dokázal presadiť cez štvoricu borcov a presne zakončiť. Okrem toho sa medzi hráčov s najkrajšími zásahmi zaradil aj ďalší Slovák, a to Peter Bartovič v drese Liberca (01:20).

Zdroj: YouTube.com

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM