Krimi

Hľadaný vodič prešiel na plnú, tam to ale len začalo: Udalosť Nad Jazerom vás nenechá chladnými!

Košickí muži zákona sa na ľudí obracajú so žiadosťou o pomoc. Ide o dopravnú nehodu, ktorá sa stala v mestskej časti Košice – Nad Jazerom.

Ilustračný obrázok k článku Hľadaný vodič prešiel na plnú, tam to ale len začalo: Udalosť Nad Jazerom vás nenechá chladnými!
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

„28. februára tohto roku v čase o 9:19 hodine došlo na Slaneckej ceste v Košiciach k dopravnej nehode,“ informoval v správe krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa hovorcu zatiaľ nezistený vodič viedol doposiaľ nezistené motorové vozidlo, s ktorým predbiehal linkový autobus linky 52 Krásna (v smere jazdy k mestskej časti Krásna nad Hornádom, oproti OC Kaufland), a to v úseku cez plnú dvojitú neprerušovanú čiaru, pričom následne sa rýchlo zaradil pred tento autobus a bezdôvodne s vozidlom zabrzdil.

„Takto prinútil vodiča autobusu prudko zabrzdiť, následkom čoho došlo k vyhodeniu zo sedadla autobusu a následnému pádu cestujúcej, ktorá utrpela zranenia s predbežnou dobou liečenia cca 4 týždne. Nezistený vodič následne z miesta dopravnej nehody odišiel aj s vozidlom bez toho, aby si bol splnil povinnosti účastníka dopravnej nehody,“ priblížil nehodu Szabó.

Polícia žiada svedkov tejto dopravnej nehody, ktorí v čase uvedenej udalosti prechádzali okolo uvedeného miesta, prípadne videli priebeh danej udalosti, aby sa prihlásili na oddelení dopravných nehôd Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach na Rampovej ulici č. 7 alebo na tel. čísle 09619–32516, prípadne na čísle 158.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM